foto

Jean-Marie Robain

  • nar. 8.12.1913
    Biard, Vienne, Francie
  • zem. 12.4.2004 (90 let)
    Montmorillon, Vienne, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1992 Segno del comando, Il (TV film)
1983 Un homme à ma taille
1982 Il n'y a plus d'innocents (TV film)
Serin du major, Le (TV film)
1980 Amours du bien-aimé, Les (TV film)
Un escargot dans la tête
1977 Jeunes filles, Les (TV film)
1976 L'ordinateur des pompes funèbres
Les petits dessous des grands ensembles
1975 Zvláštní oddělení
1974 Madame Bovary (TV film)
Saint-Just ou La force des choses (TV film)
Une affaire à suivre (TV film)
1972 Albert Einstein (TV film)
Paulina 1880
1971 Les Mensonges (TV film)
1970 Un condé
1969 Armáda stínů
Envolée belle, L' (TV film)
1967 Affaire Lourdes, L' (TV film)
Přátelé kopretiny
1965 Sancho Panza dans son île (TV film)
1963 Les choses voient (TV film)
1962 Escale obligatoire (TV film)
1961 Hauteclaire (TV film)
Paříž patří nám
1959 Clarisse Fenigan (TV film)
1958 Les Motards
Vive les vacances
1957 Muž v nepromokavém plášti
1956 Bob hazardér
Mitsou ou Comment l'esprit vient aux filles...
Si Paris nous était conté
1955 L'affaire des poisons
Napoléon
1954 Pařížské předměstí
Si Versailles m'était conté
1953 Compagnes de la nuit, Les
Jeunes mariés
Mandat d'amener
Môme vert-de-gris, La
Quand tu liras cette lettre
Tři mušketýři
1950 Gunman in the Streets
Hrozné děti
1949 Mlčení moře

TV seriály

1985 Châteauvallon (TV seriál)
1979 Lumière des justes, La (TV seriál)
1978 La filière (TV seriál)
Émile Zola ou La conscience humaine (TV seriál)
1975 Compagnons d'Eleusis, Les (TV seriál)
Erreurs judiciaires (TV seriál)
1973 Joseph Balsamo (TV seriál)
Mohicans de Paris, Les (TV seriál)
Moliére (TV seriál)
Poker d'As (TV seriál)
Porteuse de pain, La (TV seriál)
Éloignement, L' (TV seriál)
1972 Misérables, Les (TV seriál)
1971 Dobrodružství Arséna Lupina (TV seriál)
1968 Záznamy agentury O (TV seriál)
1967 Les dossiers de l'écran (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace