foto

Jean-Simon Prévost

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1993 Coup de jeune
1986 Bonheur a encore frappé, Le
1984 Pochod ve stínu
1982 Rock (TV film)
1981 Antoine et Julie (TV film)
Brus, Les (TV film)
Carte Vermeil (TV film)
Héroïques, Les (TV film)
1980 Au bon beurre (TV film)
Curé de Tours, Le (TV film)
Des vertes et des pas mûres (TV film)
Haine
Je veux voir Mioussov (TV film)
1979 Piège à cons, Le
1978 Láska s otazníkem
Scénario, Le (TV film)
1977 Oh Archibald (TV film)
Zločin naší doby (TV film)
1973 Une atroce petite musique (TV film)
1971 Les Mensonges (TV film)
1969 Ve znamení býka
1959 Georges Dandin (TV film)

TV seriály

1982 Madame S.O.S. (TV seriál)
1981 Amours des années grises, Les (TV seriál)
Arcole ou la terre promise (TV seriál)
Marie-Marie (TV seriál)
1979 400 coups de Virginie, Les (TV seriál)
Dames de la côte, Les (TV seriál)
1978 Mazarin (TV seriál)
Provaz na krku (TV seriál)
1977 Héritiers, Les (TV seriál)
1975 Cinéma 16 (TV seriál)
Erreurs judiciaires (TV seriál)
L'inspecteur mène l'enquête (TV seriál)
Le Tour du monde en 80 jours (TV seriál)
1974 Le Poulain au galop (TV seriál)
1967 Les dossiers de l'écran (TV seriál)
1966 Au théâtre ce soir (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky