foto

Nina Wadia

  • nar. 18.12.1969 (50 let)
    Bombay, Indie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 A Christmas Gift from Bob
2019 Aladin
Psí veličenstvo
2018 Strangeways Here We Come
Together
2017 Finding Fatimah
2016 Jennifer, poslední drakobijec (TV film)
Kocour Bob
2015 Amar Akbar & Tony
2012 Keith Lemon: The Film
2008 I Can't Think Straight
West 10 LDN (TV film)
2007 Ahoj, Londýne
2003 Kód 46
2002 Blafuj jako Beckham
May a její anděl (TV film)
2001 Goodness Gracious Me: Back Where They Came From (TV film)
2000 Offending Angels
1999 Comedy Trail: A Shaggy Dog Story, The (TV film)
1998 Such a Long Journey
1997 The Sixth Happiness
1995 Flight (TV film)

TV seriály

2020 Isolation Stories (TV seriál)
Maxxx (TV seriál)
Smrt v ráji (TV seriál)
Epizoda 4 (S09E04)
Epizoda 3 (S09E03)
L'Enfant terrible (S09E02)
další epizody (4)
2018 Champions (TV seriál)
Pilot (E01)
Origin (TV seriál)
God’s Grandeur (E04)
Lost on Both Sides (E02)
The Road Not Taken (E01)
2016 Kiva Can Do (TV seriál)
2012 Citizen Khan (TV seriál)
2010 Mongrels (TV seriál)
Pointless Celebrities (TV seriál)
Pán času (TV seriál)
Jedenáctá hodina (S05E01)
2008 Skins (TV seriál)
Everyone (S02E10)
2007 Skins (TV seriál)
Finale (S01E09)
2006 Thin Ice (TV seriál)
2005 Casualty @ Holby City (TV seriál)
Tygřík Arnoštek (TV seriál)
2003 New Tricks (TV seriál)
Krůček k vraždě (TV seriál)
Cornershop (S03E08)
2002 All About Me (TV seriál)
White Teeth (TV seriál)
2000 Chambers (TV seriál)
Doctors (TV seriál)
Mrtvé probouzeti (TV seriál)
Perfect World (TV seriál)
The Strangerers (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
The Vicar of Dibley (TV seriál)
Spring (S03E03)
1998 Goodness Gracious Me (TV seriál)
Kiss Me Kate (TV seriál)
1991 2point4 Children (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1985 EastEnders (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)

Dokumentární

2006 Britain's First Suicide Bombers
2003 Comedy Connections (TV seriál)
2001 Can We Carry On, Girls? (TV film)
I Love 1980's (TV seriál)
The Sketch Show Story (TV seriál) - a.z.
There's Only One Madonna (TV film)
1994 What Do You Call an Indian Woman Who's Funny

Host

TV pořady

2018 The Best Christmas Food Ever (TV pořad)
2017 Harry Hill's Alien Fun Capsule (TV pořad)
2016 The Funny Thing About... (TV pořad)
2015 Jack Dee's HelpDesk (TV pořad)
2011 Epic Win (TV pořad)
National Television Awards 2011, The (TV pořad)
2010 Daybreak (TV pořad)
2008 All Star Mr & Mrs (TV pořad)
2007 Would I Lie to You? (TV pořad)
2006 The Apprentice: You're Fired! (TV pořad)
The ONE Show (TV pořad)
2002 Heikoin lenkki (TV pořad)
2001 Friday Night with Jonathan Ross (TV pořad)
We Know Where You Live (TV pořad)
2000 The Wright Stuff (TV pořad)
1999 Loose Women (TV pořad)
1997 Light Lunch (TV pořad)
1992 The Big Breakfast (TV pořad)
1988 This Morning (TV pořad)
1980 Children in Need (TV pořad)
1965 Call My Bluff (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky