foto

Nino Vingelli

  • nar. 4.6.1912
    Naples, Campania, Itálie
  • zem. 26.3.2003 (90 let)
    Rome, Lazio, Itálie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2000 Tobia al caffè
1998 L'ultimo capodanno
1991 Vento di mare (TV film)
1987 Teresa
1985 Profesor
1984 Guapparia
Torna
1981 Carcerato
1980 Café Express
1979 Scugnizzo, Lo
1978 Milano... difendersi o morire
Napoli serenata calibro 9
Ring
Velký balík peněz
1976 Napoli violenta
1974 Guappi, I
1973 Figlioccio del padrino, Il
Hezká, bohatá, s malou tělesnou vadou hledá ...
Peppino z Neapole
Policajt drábem
Černá ruka
1972 Camorra
Mille e una notte all'italiana, Le
1971 Cose di Cosa Nostra
Due assi del guantone, I
Due maghi del pallone, I
Giorno del giudizio, Il
La tarantola dal ventre nero
Ma che musica maestro
Ozbrojme se a odjeďte!
Un apprezzato professionista di sicuro avvenire
1970 Ma chi t'ha dato la patente?
Mezzanotte d'amore
Na generálův rozkaz
1969 Puro siccome un angelo papà mi fece monaco... di Monza
Zorro marchese di Navarra
1968 A suon di lupara
Město psanců
The Biggest Bundle of Them All
1967 Diamanti che nessuno voleva rubare, I
Europa canta
Hipnos follia di massacro
La donna, il sesso e il superuomo
Morte viene dal pianeta Aytin, La
Pohyblivý terč
Una ragazza tutta d'oro
Wanted
Week-End
1966 A.D.3 operazione squalo bianco
Ballata da un miliardo
El Cisco
Hon na lišku
Johnny Oro
Operazione Goldman
Pianeta errante, Il
Sette monaci d'oro
Spara forte, piů forte, non capisco
Uomo che ride, L'
1965 Casanova '70
Figli del leopardo, I
Hrom do toho
Mistero dell'isola maledetta, Il
Smolař
Šli na východ
1963 Včelí královna
1962 Canzoni a tempo di twist
Duello nella sila
Leggenda di Fra Diavolo, La
Sgarro, Lo
Totò a Peppino rozdělují Berlín
1961 Che femmina... e che dollari!
Fra' Manisco cerca guai
Il Re di Poggioreale
Mina... fuori la guardia
1960 Canto nel deserto, Un
I pirati della costa
Ti aspetterò all'inferno
V plném slunci
1959 Lui, lei e il nonno
Pleťáci
Prepotenti più di prima
Zákon
1958 Bacio del sole, Il
Ettaro di cielo, Un
La sfida
Nipote Sabella, La
Nohy ze zlata
Non sono più Guaglione
È permesso Maresciallo
1957 Belle ma povere
La nonna Sabella
Na jihu nic nového
Pauvres mais beaux
1956 Les Week-ends de Néron
Vagabondi delle stelle, I
1955 Addio Napoli!
Cantami: Buongiorno tristezza
Chéri-Bibi
Eroe dei nostri tempi, Un
Rivale, La
Totò a Carolina
1954 Casta diva
Cento serenate
Chléb, láska a žárlivost
Seduttore, Il
Takový je život
Totò hledá klid
Třikrát žena
Zlato Neapole
1953 Chléb, láska a fantasie
Domenica della buona gente, La
Il paese dei campanelli
Kufr snů
Legione straniera
Melodie immortali
Vestire gli ignudi
1952 Processo alla città
1951 Donne e briganti
1950 Neapol město miliónů
1943 Tempesta sul golfo
1942 A che servono questi quattrini?
1941 I mariti (Tempesta d'anime)
I promessi sposi

TV seriály

1996 Dio vede e provvede (TV seriál)
1989 Chiara e gli altri (TV seriál)
1977 Castigo (TV seriál)
1972 Joe Petrosino (TV seriál)
1969 FBI - Francesco Bertolazzi investigatore (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace