foto

Patrick Moore

  • nar. 4.3.1923
    Pinner, Middlesex, Anglie, Velká Británie
  • zem. 9.12.2012 (89 let)
    Selsey, West Sussex, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

TV seriály

2010 Pán času (TV seriál)
Jedenáctá hodina (S05E01)
2009 Starhyke (TV seriál)
1998 Comedy Lab (TV seriál)
1994 Room 101 (TV seriál)
1989 Groovy Fellers, The (TV seriál)
1988 Noel Edmonds Saturday Roadshow, The (TV seriál)
1985 Telly Addicts (TV seriál)
1982 Q.E.D. (TV seriál)
1970 The Goodies (TV seriál)
1966 Master, The (TV seriál)

Dokumentární

2009 NASA: Triumph and Tragedy (TV seriál) - a.z.
2007 Komety (TV film) - a.z.
We Love 'The Sky at Night' (TV film)
2003 Pravda o přistání na Měsíci (TV film)
2002 Time Shift (TV seriál) - herec, a.z.
2001 Funny Thing Happened on the Way to the Moon, A - a.z.
2000 I Love 1970's (TV seriál)
1998 'Red Dwarf' A-Z (TV film)
Kenneth Williams: A Life On the Box (TV film) - a.z.
1995 Heroes of Comedy (TV seriál)
1982 Běh času (TV seriál) - a.z.
Saturday Superstore (TV seriál)
1967 Omnibus (TV seriál) - a.z.
1957 The Sky at Night (TV seriál) - herec, a.z.
1953 Panorama (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Dokumentární

1957 The Sky at Night (TV seriál)

Host

TV pořady

2006 The ONE Show (TV pořad)
2001 TV Burp (TV pořad)
2000 Big Brother (TV pořad)
1999 100 Greatest TV Moments, The (TV pořad)
1993 Live & Kicking (TV pořad)
1990 Have I Got News for You (TV pořad)
1988 This Morning (TV pořad)
1982 Countdown (TV pořad)
1980 Children in Need (TV pořad)
Newsnight (TV pořad)
1979 Blankety Blank (TV pořad)
1971 Parkinson (TV pořad)
1970 Score with the Scaffold (TV pořad)
1969 This Is Your Life (TV pořad)
1968 The Morecambe & Wise Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace