foto

Jonathan Battersby

  • nar. 1953
    Londýn, Anglie, Velká Británie
  • zem. 22.5.2010
    Clapham, Londýn, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1992 Advocates II (TV film)
1991 Advocates I (TV film)
1990 Silent Scream

TV seriály

2010 Pán času (TV seriál)
Vítězství Daleků (S05E03)
Stvůra z podpalubí (S05E02)
2008 Tajný deník call girl (TV seriál)
Epizoda 1 (S02E01)
1994 Cardiac Arrest (TV seriál)
1988 Inspektor Taggart (TV seriál)
Dvojitý risk (S04E03)
1987 The Houseman's Tale (TV seriál)
1986 Screenplay (TV seriál)
1985 Screen Two (TV seriál)
1980 Take the High Road (TV seriál)
1972 Emmerdale Farm (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace