foto

Eric Goldfarb

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

TV seriály

2002 Uneseni (TV seriál)
Acid Tests (E04)
High Hopes (E03)
Jacob and Jesse (E02)
2001 The Chronicle (TV seriál)
2000 18 kol spravedlnosti (TV seriál)

Dokumentární

2016 Impossible Dreamers
2013 Nazí a vystrašení (TV seriál)

TV pořady

2001 Amazing Race: O milion kolem světa (TV pořad)

Režijní filmografie

Dokumentární

2016 Impossible Dreamers

Kameramanská filmografie

Dokumentární

2016 Impossible Dreamers

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace