foto

Dan Starkey

  • nar. Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Sherlock Koumes
2015 Alex the Vampire
2014 Doctor Who: The Ultimate Companion (TV film) - a.z.
2013 Doctor Who: The Time of the Doctor (TV film)
The Five(ish) Doctors Reboot (TV film)
2009 Doctor Who at the Proms (TV film)

TV seriály

2016 Class Dismissed (TV seriál)
2015 V čísle 9 (TV seriál)
Seance Time (S02E06)
2014 Pán času (TV seriál)
Deep Breath (S08E01)
2012 Wizards vs. Aliens (TV seriál)
Pán času (TV seriál)
Doktorovo jméno (S07E14)
Šarlatový děs (S07E12)
Sněhuláci (S07E06)
2011 Dobrodružství Sarah Jane (TV seriál)
The Man Who Never Was: Part 2 (S05E06)
The Man Who Never Was: Part 1 (S05E05)
Pán času (TV seriál)
Dobrý muž jde do války (S06E07)
2008 Pán času (TV seriál)
Otrávené nebe (S04E05)
Sontaranská lest (S04E04)
1986 Casualty (TV seriál)

Dokumentární

2014 Doctor Who Extra (TV seriál)
2013 Doctor Who: The Doctors Revisited (TV seriál)
2005 Doctor Who Confidential (TV seriál)

TV pořady

2016 BBC Proms 2016 (TV pořad)
2010 BBC Proms (TV pořad)
1958 Blue Peter (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace