foto

Iain Erskine

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2014 Tommy Cooper: Komik bez líčidla (TV film)
2010 One Night in Emergency (TV film)

TV seriály

2018 Narcos: Mexico (TV seriál)
2017 Manhunt: Unabomber (TV seriál)
Lincoln (E07)
Publish or Parish (E04)
UNABOM (E01)
2015 A.D. The Bible Continues (TV seriál)
Narcos (TV seriál)
2014 Tři mušketýři (TV seriál)
2012 Kuků (TV seriál)
Ripper Street (TV seriál)
Pán času (TV seriál)
Noční můra ve stříbrné (S07E13)
2011 Silk (TV seriál)
Epizoda 2 (S01E02)
Epizoda 1 (S01E01)
2010 Inspektor Banks (TV seriál)
Protiúder (TV seriál)
2009 Garrowův zákon (TV seriál)
Trinity (TV seriál)
2008 Echo Beach (TV seriál)
2004 The Mysti Show (TV seriál)
1995 Královnin nos (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace