foto

Károly Huszár

  • nar. 3.11.1884
    Budapešť, Rakousko-Uhersko
  • zem. 1942
    Tokio, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1938 Az ember néha téved
1937 Segítség, örököltem!
1935 Viereinhalb Musketiere
1930 Modrý anděl
1926 Babes in the Sawdust
Badly Broke
Help Wanted
Hook or Crook
Horse Laugh
Mixed Doubles
Nobody Loves Me
Not Guilty!
Taking the Heir
The Love Thief
The Mystery Club
The Optimist
The Phoney Express
The Thirteenth Man
Tight Cargo
Tune Up!
Wide Open Faces
Wild Bill
Wise or Otherwise
Wives and Women
1925 Back to Nature
By the Sea
City Bound
Faint Heart
Kick Me Again
Muddled Up
Nearly Rich
Nicely Rewarded
Pleasure Bent
Rolling Stones
Speak Easy
The Greenhorn
The Lucky Accident
The Milky Way
Unwelcome
Westward Whoa!
1924 Die große Unbekannte
Open All Night
Růže Paříže
Tragödie im Hause Habsburg
1923 Das Weib auf dem Panther
Die Frau mit den Millionen - 1. Der Schuß in der Pariser Oper
Freund Ripp
1922 Arctic Adventure
Bardame
Der Graf von Essex
Doktor Mabuse, dobrodruh
Kinder der Finsternis - 2. Kämpfende Welten
Lebenshunger
Seine Exzellenz von Madagaskar. 1. Das Mädchen aus der Fremde
Seine Exzellenz von Madagaskar. 2. Stubbs, der Detektiv
Sie und die Drei
1921 Aus den Memoiren einer Filmschauspielerin
Das Mädchen, das wartet
Das Mädel von Picadilly, 1. Teil
Das Mädel von Picadilly, 2. Teil
Das Rätsel der Sphinx
Der Mann ohne Namen - 1. Der Millionendieb
Der Mann ohne Namen - 2. Der Kaiser der Sahara
Der Mann ohne Namen - 4. Die goldene Flut
Der Mann ohne Namen - 5. Der Mann mit den eisernen Nerven
Der Mord ohne Täter
Der Roman eines Dienstmädchens
Der Sträfling von Cayenne
Die Abenteuerin von Monte Carlo - 1. Die Geliebte des Schahs
Die Abenteuerin von Monte Carlo - 2. Marokkanische Nächte
Die Abenteuerin von Monte Carlo - 3. Der Mordprozeß Stanley
Die drei Tanten
Hazard
Kinder der Finsternis - 1. Der Mann aus Neapel
Miss Beryll... die Laune eines Millionärs
Um den Sohn
Unavená smrt
1920 Putschliesel
1918 Lili
Tavasz a télben
1917 A Tryton
Az ezredes
Szent Péter esernyöje
1914 Pufi - Hogyan lett ünnepelt hös egy jámbor pesti férjböl?
Pufi cipőt vesz
Víg egyveleg, avagy Pufi és társai
1913 Krausz doktor a vérpadon

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace