foto

Pavel Kraus

  • nar. 23.2.1923
  • zem. 11.11.2011 (88 let)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

1986 Žádost o přeložení (TV film)
1985 Spící princ (TV film)
1983 Modrý kosatec (TV film)
1980 Dvacet tisíc mil pod mořem (TV film)
Strach má velké oči (TV film)
1979 Bratři Kipové (TV film)
1978 Hejkal (TV film)
O vysoké věži (TV film)
1976 Poslední začátek (TV film)
Šťastné a veselé (TV film)
1975 O Nanynčiných koláčích (TV film)
Poklad pod Černou hláskou (TV film)
Stěhovaví ptáci (TV film)
1974 Dopisy pro Jaszka (TV film)
1973 O ševci Matějovi (TV film)
1972 O Bumbrlíčkovi (TV film)
Pohádka o drakovi (TV film)
1971 Konec draka Kusodrápa (TV film)
Nemaluj si čerta na zeď (TV film)
Uloupený princ (TV film)
1970 Jak se stal hastrman v Rokytnici ševcem (TV film)
Mášenka (TV film)
O princezně ve věži (TV film)
O tlustém pradědečkovi (TV film)
1969 Kalif čápem (TV film)
1968 Sboristka (TV film)
1967 Dobrodružství Toma Sawyera (TV film)
Pučálkovic Amina (TV film)
1966 Sedm sestřiček (TV film)
1963 Petřínská rozhledna (TV film)
Tři veteráni (TV film)
1962 Vzpoura na Bounty (TV film)
1961 Taková loď (TV film)

TV seriály

1981 Poručík Petr (TV seriál)
Píseň mrtvý buše (E06)
Stalo se pod tratí (E05)
Revolver pro zlatokopa (E04)
další epizody (6)
1978 Robinsoni z Kronborgu (TV seriál)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
další epizody (4)
1977 Třešňová babička (TV seriál)

TV pořady

1982 Galašaráda (TV pořad)
1978 Hitšaráda (TV pořad)

Scenáristická filmografie

Filmy

1967 Pučálkovic Amina (TV film)

Herecká filmografie

TV pořady

2003 Osobnosti okolo obrazovky (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace