foto

Miloslav Krejsa

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1984 Ivanov (divadelní záznam)
1979 Poslední koncert (TV film)
1978 Mapa zámořských objevů (TV film)

TV seriály

2005 Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
1980 Čas zakladatelů (TV seriál)
Hořký ústup (E02)

Dokumentární

2013 Toulavé house (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace