foto

Mijoko Jošimoto

  • nar. 18.3.1969 (51 let)
    Ube, prefektura Jamaguči, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Joake o šindžite
2016 Juzu no ha jurete
Čoki
2015 Gattan Gattan Soredemo Go (TV film)
2013 Rusutaku no Jiken (TV film)
Tobe! Dakota
2010 Jo ni mo kimjó na monogatari: 20 šúnen special – Haru – Ninki bangumi kjóenhen (TV film)
Umi no kingyo
2006 Limit of Love: Umizaru
2002 Trick: The Movie
1997 Happy People
1995 Abajo hakušo
1993 Fried Dragon Fish (TV film)

TV seriály

2017 Ucubokazura no jume (TV seriál)
2016 Crossroad (TV seriál)
Džimi ni sugoi! Kóecu girl Kóno Ecuko (TV seriál)
Keišičó sósa ikkačó (TV seriál)
Episode 11 (S01E11)
Money no tenši: Anata no okane torimodošimasu! (TV seriál)
2015 Ašita mo kitto, oišii gohan (TV seriál)
Hanamoju (TV seriál)
2014 Šin keidži Jošinaga Seiiči (TV seriál)
2013 Mačiiša Jumbo!! (TV seriál)
2011 Hanawake no jon šimai (TV seriál)
Irjú sósa (TV seriál)
Marumo no okite (TV seriál)
2010 Dósókai (TV seriál)
2009 Akahana no sensei (TV seriál)
Voice: inoči naki mono no koe (TV seriál)
2007 Hahaoya Shikkaku (TV seriál)
2005 Ai no Uta (TV seriál)
Umizaru (TV seriál)
2004 Wonderful Life (TV seriál)
2003 Message (TV seriál)
2002 Aibó (TV seriál)
Nurseman (TV seriál)
Omija-san (TV seriál)
2000 Mona Lisa no hohoemi (TV seriál)
1995 Kindaichi Shonen no Jikenbo (TV seriál)
1994 Ninšin desu jo (TV seriál)
Okane ga nai! (TV seriál)
1993 Chance (TV seriál)
1992 Hitori de Iino (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky