foto

Mark S. Jacobs

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2009 Posedlá

TV seriály

2002 Footballers' Wives (TV seriál)

TV pořady

2013 Lucky Dog (TV pořad)
2011 The Glee Project (TV pořad)
2008 I Want to Work for Diddy (TV pořad)
2007 Gordon Ramsay: Noční můry kuchyně (TV pořad)

Kameramanská filmografie

TV pořady

2019 Hra klonů (TV pořad)
Tami Ever After (TV pořad)
2015 Hellevator (TV pořad)
2008 I Want to Work for Diddy (TV pořad)
2007 Gordon Ramsay: Noční můry kuchyně (TV pořad)

Producentská filmografie

TV pořady

2008 I Want to Work for Diddy (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky