foto

Louise Innes

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2015 Breed (TV film)
2009 Mistresses (TV film)
1999 Akta X: Biogeneze (video kompilace)
Akta X: Jedináček (video kompilace)
1997 Ms. Scrooge (TV film)
1996 Foxfire
1995 Tajemný hlas v telefonu (TV film)
Vražedná žárlivost (TV film)
1994 Oběti zla (TV film)
The Foot Shooting Party
1993 Nebezpečná učitelka (TV film)
No Worries
1992 Želví pláž

TV seriály

2018 Sněží! (TV seriál)
Surrender (S02E08)
Serpiente (S02E05)
The Day (S02E02)
2017 Chance (TV seriál)
The Coping Mechanism (S02E04)
Multitiaxal System (S02E01)
2016 Chance (TV seriál)
The Unflinching Spark (S01E06)
Hiring It Done (S01E03)
Bloodline (TV seriál)
Part 22 (S02E09)
Part 19 (S02E06)
Part 16 (S02E03)
2015 Manhattan (TV seriál)
Jupiter (S02E10)
Behold the Lord High Executioner (S02E07)
2014 Resurrection (TV seriál)
True Blood: Pravá krev (TV seriál)
Děkuji (S07E10)
Možná naposledy (S07E07)
Nesnáším loučení (S07E04)
další epizody (4)
2013 True Blood: Pravá krev (TV seriál)
Radioaktivita (S06E10)
Večer (S06E07)
Konečně (S06E04)
další epizody (4)
2012 True Blood: Pravá krev (TV seriál)
Zachraň se (S05E12)
Všichni chtějí vládnout světu (S05E09)
Beznaděj (S05E06)
další epizody (4)
2011 Tělo jako důkaz (TV seriál)
True Blood: Pravá krev (TV seriál)
Až zemřu já... (S04E12)
Musíme odsud pryč (S04E09)
Měsíc umí všechno (S04E06)
další epizody (4)
Velká láska (TV seriál)
Jistí chudí pastýři (S05E03)
2010 True Blood: Pravá krev (TV seriál)
Zlo pokračuje (S03E12)
Všechno je zlomené (S03E09)
Mám právo zpívat blues (S03E06)
další epizody (4)
2009 True Blood: Pravá krev (TV seriál)
Na druhé straně není nic (S02E12)
Srdce z kamene (S02E06)
Škrábance (S02E03)
2007 Médium (TV seriál)
1-900-Lucky (S03E18)
The Boy Next Door (S03E15)
Apocalypse, Push (S03E11)
další epizody (4)
2006 Hrdinové (TV seriál)
Genesis (S01E01)
Světla páteční noci (TV seriál)
What About Brian (TV seriál)
Médium (TV seriál)
Profiles in Terror (S03E06)
Ghost in the Machine (S03E05)
Four Dreams: Part 2 (S03E02)
2005 Vetřelci z hlubin (TV seriál)
2004 LAX (TV seriál)
2003 Buffy, přemožitelka upírů (TV seriál)
Poslední dny (S07E21)
Lži mých rodičů (S07E17)
První schůzka (S07E14)
další epizody (4)
2002 Buffy, přemožitelka upírů (TV seriál)
Někdo v pozadí (S07E08)
Pomoc (S07E04)
Pod tebou (S07E02)
2000 Policejní okrsek (TV seriál)
Akta X (TV seriál)
Tři přání (S07E21)
Nová značka (S07E18)
Jako přátelé (S07E15)
další epizody (5)
1999 Akta X (TV seriál)
Zrychlení (S07E05)
Šestý zánik (S07E01)
Výlet do hor (S06E21)
další epizody (8)
1998 Akta X (TV seriál)
Trojúhelník (S06E03)
1997 Orleans (TV seriál)
1990 Nová dobrodružství Černého Bleska (TV seriál)
1989 Bangkok Hilton (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace