foto

Jan Šváb

  • nar. 1944

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2009 Babička aneb Jak to bylo doopravdy
2005 Jasnovidec (TV film)
Zlá minuta (TV film)
2002 Roméo et Juliette (TV film)
1993 Nesmrtelná teta
1992 Trhala fialky dynamitem
1991 Hřbitov pro cizince (TV film)
Ten lokaj (TV film)
1990 Radostný život posmrtný (TV film)
1989 Hra na Barbaru (TV film)
I smrt chce svou šanci (TV film)
Jmenuji se po tátovi (TV film)
Podivné setkání (TV film)
1988 Naděje má hluboké dno (TV film)
Setníkův štít (TV film)
1983 Vzpurní svědkové (TV film)
1981 Rána pod pás (TV film)
1979 Muž s puškou (TV film)
1978 Králova žena (TV film)
Ztrácím tě, lásko (TV film)
1977 Co je platno kárat, co je platno kázat (TV film)
Nikola Šuhaj loupežník (TV film)
Stránky z deníku (TV film)
1974 Hvězda padá vzhůru
1973 Agent (TV film)
Muž v osidlech (TV film)
1972 Vinobraní (TV film)
1966 Dáma na kolejích
1964 Starci na chmelu

TV seriály

1995 Nováci (TV seriál)
1993 Mladý Indiana Jones (TV seriál)
Prague, August 1917 (S02E20)
1990 Přísahám a slibuji (TV seriál)
Epizoda 1 (E01)
1981 Okres na severu (TV seriál)
1980 Čas zakladatelů (TV seriál)
Předvoj nového života (E03)
1979 Inženýrská odysea (TV seriál)

Divadelní záznam

2000 Smrt Hippodamie (divadelní záznam)
1972 J. Strauss: Cikánský baron (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky