foto

Lew Gallo

  • nar. 12.6.1928
    Mount Kisco, New York, USA
  • zem. 11.6.2000 (71 let)
    Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1991 Dítě nevěsty (TV film)
1990 The Lookalike (TV film)
1984 Hard to Hold
1978 Detektiv ze San Franciska
1975 Babe (TV film)
1963 PT 109
Voják v dešti
1960 Dannyho jedenáctka
1959 Pahorek Pork Chop
Zítřek nemá šanci
1958 Chci žít!

TV seriály

1987 CBS Summer Playhouse (TV seriál)
1986 It's Garry Shandling's Show. (TV seriál)
1982 Fame (TV seriál)
1979 Trapper John, M.D. (TV seriál)
Turnabout (TV seriál)
1976 Alice (TV seriál)
1972 ABC Afterschool Specials (TV seriál)
1971 Monty Nash (TV seriál)
1969 Bracken's World (TV seriál)
Medical Center (TV seriál)
My World and Welcome to It (TV seriál)
1966 Iron Horse (TV seriál)
Jericho (TV seriál)
That Girl (TV seriál)
The Felony Squad (TV seriál)
The Time Tunnel (TV seriál)
Agent Smart (TV seriál)
Stakeout on Blue Mist Mountain (S01E24)
1965 Lost in Space (TV seriál)
The Big Valley (TV seriál)
The F.B.I. (TV seriál)
1964 12 O'Clock High (TV seriál)
Voyage to the Bottom of the Sea (TV seriál)
1963 Arrest and Trial (TV seriál)
The Lieutenant (TV seriál)
The Twilight Zone (TV seriál)
On Thursday We Leave For Home (S04E16)
1962 Combat! (TV seriál)
Saints and Sinners (TV seriál)
The Dakotas (TV seriál)
The Lloyd Bridges Show (TV seriál)
The Virginian (TV seriál)
1961 Cain's Hundred (TV seriál)
Dr. Kildare (TV seriál)
Follow the Sun (TV seriál)
Gunslinger (TV seriál)
Straightaway (TV seriál)
Tallahassee 7000 (TV seriál)
The Asphalt Jungle (TV seriál)
The Twilight Zone (TV seriál)
The Rip Van Winkle Caper (S02E24)
1960 Checkmate (TV seriál)
Outlaws (TV seriál)
The Roaring 20's (TV seriál)
The Tall Man (TV seriál)
The Twilight Zone (TV seriál)
The Hitch-Hiker (S01E16)
Perry Mason (TV seriál)
The Case of the Mythical Monkeys (S03E17)
1959 Adventures in Paradise (TV seriál)
Black Saddle (TV seriál)
Brenner (TV seriál)
Hotel de Paree (TV seriál)
Rawhide (TV seriál)
The Deputy (TV seriál)
The Detectives (TV seriál)
The DuPont Show with June Allyson (TV seriál)
1958 77 Sunset Strip (TV seriál)
Lawman (TV seriál)
1957 Harbormaster (TV seriál)
Tales of Wells Fargo (TV seriál)
The Walter Winchell File (TV seriál)
1956 West Point (TV seriál)
Zane Grey Theater (TV seriál)
1955 Fury (TV seriál)
Gunsmoke (TV seriál)
1952 Death Valley Days (TV seriál)
1948 Studio One (TV seriál)

Producentská filmografie

Filmy

1986 Mafiánská princezna (TV film)
1984 More Than Murder (TV film)
1983 Murder Me, Murder You (TV film)
1978 Lacy and the Mississippi Queen (TV film)
1976 Having Babies (TV film)
1974 Another April (TV film)

TV seriály

1981 Aloha Paradise (TV seriál)
1980 Nobody's Perfect (TV seriál)
1977 Lucan (TV seriál)
1976 Mary Hartman, Mary Hartman (TV seriál)
1969 Love, American Style (TV seriál)

Host

TV pořady

1957 The Frank Sinatra Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky