foto

Bohumil Šeda

  • nar. 30.3.1920 (100 let)
    Urbanov, Československo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1983 Oblouk světla (TV film)
1979 Muž s puškou (TV film)
1978 Králova žena (TV film)
Pracka v láhvi (TV film)
1977 Co je platno kárat, co je platno kázat (TV film)
Já se vrátím (TV film)
Stránky z deníku (TV film)
Vítězný lid
1976 Ukradené dětství (TV film)
1974 Králův kalich (TV film)
1973 Agent (TV film)
1970 Romanetto (TV film)
1962 Neomylní: Dezertér (TV film)
1961 Případ Holbein (TV film)
Zločin na Volavčím jezeře (TV film)
1960 Dlouhý den v krátkém životě (TV film)
1958 Nepřítel lidu (TV film)
1956 Sisyfos a smrt (TV film)
1955 Dnes večer všechno skončí

TV seriály

1980 Čas zakladatelů (TV seriál)
Hořký ústup (E02)
1975 Nejmladší z rodu Hamrů (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky