foto

Sarah Lemire

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kostymérská filmografie

Filmy

1990 Noční směna
1979 Sooner or Later (TV film)

TV seriály

1998 LateLine (TV seriál)
1997 Soul Man (TV seriál)
1996 High Life, The (TV seriál)
Všichni starostovi muži (TV seriál)
Křížovka (S01E12)
Psí odpoledne (S01E11)
Soutěž (S01E10)
další epizody (11)
1992 Swans Crossing (TV seriál)
Cosby Show (TV seriál)
And So, We Commence (S08E24)
Some Gifts Aren't Deductible (S08E23)
You Can't Stop the Music (S08E22)
další epizody (12)
1991 Cosby Show (TV seriál)
Clair's Place (S08E12)
Two Is a Crowd (S08E11)
Olivia Comes Out of the Closet (S08E10)
další epizody (25)
1990 Cosby Show (TV seriál)
It's Your Move (S07E12)
Clair's Liberation (S07E11)
It's a Boy (S07E10)
další epizody (26)
1989 Cosby Show (TV seriál)
Getting to Know You (S06E12)
Cliff la Dolce (S06E11)
Grampy and NuNu Visit the Huxtables (S06E10)
další epizody (27)
1988 Cosby Show (TV seriál)
Is There a Hamster in the House? (S05E10)
If the Dress Fits, Wear It (S05E09)
How Do You Get to Carnegie Hall? (S05E08)
další epizody (21)
1987 Cosby Show (TV seriál)
The Show Must Go On (S04E12)
The Locker Room (S04E11)
Dance Mania (S04E10)
další epizody (25)
1986 Cosby Show (TV seriál)
Cliff in Charge (S03E12)
War Stories (S03E11)
A Girl and Her Dog (S03E10)
další epizody (26)
1985 Cosby Show (TV seriál)
Clair's Toe (S02E11)
Denise's Friend (S02E10)
Clair's Sister (S02E09)
další epizody (22)
1984 Cosby Show (TV seriál)
Rudy's Sick (S01E13)
Father's Day (S01E12)
Bonjour, Sondra (S01E11)
další epizody (13)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky