foto

Asad Schwarz

  • nar. 1963
    Berlín, Berlin, Východní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Narušitel systému
2017 Monday: A German Love Story
Tatort - Die Wacht am Rhein (TV film)
2016 Freakwave
2015 Besuch für Emma (TV film)
Zima po jaru
2012 Auf dem Land (studentský film)
2009 Unter anderen Umständen - Auf Liebe und Tod (TV film)
2008 Maria Stuart (TV film)
1998 Místo určení: Berlín
Raw Data
1996 Blinde Kuh, Die
1995 Frau will nach oben, Eine (TV film)
Polizeiruf 110 - Schwelbrand (TV film)
1994 Freundinnen (TV film)
1993 Adamski
1992 Stilles Land
1990 Staatsanwalt hat das Wort - Hallo Partner, Der (TV film)
Über die Grenzen
1988 Der Staatsanwalt hat das Wort - Billig zu verkaufen (TV film)
Princ a Železný Jan

TV seriály

2010 Kobra 11 (TV seriál)
Atentát (S15E01)
2006 Unter anderen Umständen (TV seriál)
2002 Unter Verdacht (TV seriál)
2001 Bronski & Bernstein (TV seriál)
1995 Stefanie (TV seriál)
1992 Wolffův revír (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)
1965 Der Staatsanwalt hat das Wort (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace