foto

Julián Pastor

  • nar. 18.10.1943
    Mexico City, Mexiko
  • zem. 24.8.2015 (71 let)
    Mexico City, Mexiko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Familia gang
2012 La vida precoz y breve de Sabina Rivas
2010 Efecto tequila, El
2008 Arráncame la vida
2002 Panna chlípnosti
1999 En un claroscuro de la luna
Plukovníkovi nemá kdo psát
1997 Baúl lleno de miedo, Un
1996 Tres minutos en la oscuridad
1993 Extraños caminos
Fray Bartolomé de las Casas
Počátek a konec
1992 Tarea prohibida, La
1991 Bandidos
Camino largo a Tijuana
Mujer de cabaret
1990 Pomsta
Sombra del ciprés es alargada, La
1987 Herencia maldita
1986 Gran fiesta, La
1979 Adriana del Rio, actriz
Cadena perpetua
1978 El lugar sin límites
1977 Maten al león
Vacaciones misteriosas
1976 La palomilla al rescate
Svědectví obce Marusia
1975 Más negro que la noche
Un amor extraño
1974 Crónica de un amor
Peregrina
1973 Hombre y la bestia, El
V oněch letech
1972 Perturbados, Los
Ángeles de la tarde, Los
1971 El jardín de la tía Isabel
Juicio de los hijos, El
Reglas del juego, Las
Siempre hay una primera vez
1970 Flor de durazno
La viuda blanca
Matrimonio y sexo
Para servir a usted
Señora estupenda, Una
Tres noches de locura
1969 Almohada para tres
Impuras, Las
Lauro Puñales
Patsy, mi amor
Primera comunión
Santa
1968 Ensayo de una noche de bodas
Los adolescentes
Los recuerdos del porvenir
Muchachas, muchachas, muchachas
1967 Arrullo de Dios
La muerte es puntual
1966 El mundo loco de los jóvenes
Sólo para tí
1965 En este pueblo no hay ladrones

TV seriály

1999 Nunca te olvidaré (TV seriál)
1997 Gente bien (TV seriál)
1995 Retrato de familia (TV seriál)
1971 Amor tiene cara de mujer, El (TV seriál)
1969 No creo en los hombres (TV seriál)
1967 Amor en el desierto (TV seriál)

Režijní filmografie

Scenáristická filmografie

Střihačská filmografie

Kameramanská filmografie

TV seriály

2003 Bajo la misma piel (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky