foto

John Carter

  • nar. 26.11.1927
    Center Ridge, Arkansas, USA
  • zem. 23.5.2015 (87 let)
    New York City, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2006 Skandál
1999 Náhodné setkání
1998 Celebrity
1996 Savage Hearts
1992 Her Final Fury: Betty Broderick, the Last Chapter (TV film)
Láska může zabíjet (TV film)
1989 Chameleons (TV film)
Runnin' Kind, The
Super sázka
1988 Police Story: Gladiator School (TV film)
Shakedown on the Sunset Strip (TV film)
1985 Death in California, A (TV film)
Můj vědecký projekt
1983 Zjizvená tvář
1981 Our Family Business (TV film)
1977 Telefon
1975 Guilty or Innocent: The Sam Sheppard Murder Case (TV film)
Winner Take All (TV film)
1974 Death in Space (TV film)
1973 Doll Squad, The
Zapadákov
1972 Joe Kidd
1971 Earth II (TV film)
Kmen Andromeda
The Love Machine
1970 Monte Walsh
Night Chase (TV film)
1969 Nálet tisícem letadel
Zajati vesmírem

TV seriály

2001 Třetí hlídka (TV seriál)
The Self-Importance of Being Carlos (S02E17)
Právo a pořádek (TV seriál)
Deep Vote (S11E24)
2000 Ed (TV seriál)
Právo a pořádek (TV seriál)
Loco Parentis (S10E10)
1994 New York Undercover (TV seriál)
1993 Tajemství Lake Success (TV seriál)
1990 The Trials of Rosie O'Neill (TV seriál)
1989 Hardball (TV seriál)
1987 Báječní a bohatí (TV seriál)
Rytíři z Houstonu (TV seriál)
1986 Matlock (TV seriál)
Právo v Los Angeles (TV seriál)
1985 MacGyver (TV seriál)
Kořist (S01E05)
Mr. Belvedere (TV seriál)
Stingray (TV seriál)
1984 Call to Glory (TV seriál)
Hunter (TV seriál)
Street Hawk (TV seriál)
1983 A-Team (TV seriál)
Children of Jamestown (S01E02)
Hardcastle a McCormick (TV seriál)
Hotel (TV seriál)
Scarecrow and Mrs. King (TV seriál)
Vichry války (TV seriál)
Whiz Kids (TV seriál)
1981 Code Red (TV seriál)
Dynastie (TV seriál)
Simon & Simon (TV seriál)
Síla rodu (TV seriál)
The Fall Guy (TV seriál)
1980 Flamingo Road (TV seriál)
Freebie and the Bean (TV seriál)
1979 Knots Landing (TV seriál)
Kořeny (TV seriál)
1978 Dallas (TV seriál)
1977 ABC Weekend Specials (TV seriál)
Lou Grant (TV seriál)
The Hardy Boys/Nancy Drew Mysteries (TV seriál)
1976 Quincy M.E. (TV seriál)
Sara (TV seriál)
1974 Kodiak (TV seriál)
Little House on the Prairie (TV seriál)
Shazam! (TV seriál)
The Rockford Files (TV seriál)
1973 Barnaby Jones (TV seriál)
1972 Banyon (TV seriál)
Emergency! (TV seriál)
Return to Peyton Place (TV seriál)
The Rookies (TV seriál)
1971 Cannon (TV seriál)
The Smith Family (TV seriál)
The Waltons (TV seriál)
1970 All My Children (TV seriál)
1969 Bracken's World (TV seriál)
The Bold Ones: The New Doctors (TV seriál)
1968 Hawaii Five-O (TV seriál)
The Doris Day Show (TV seriál)
The Mod Squad (TV seriál)
1967 Garrison's Gorillas (TV seriál)
Ironside (TV seriál)
Judd for the Defense (TV seriál)
Mannix (TV seriál)
Neúplatný (TV seriál)
The Invaders (TV seriál)
1966 Family Affair (TV seriál)
1965 Run for Your Life (TV seriál)
The Big Valley (TV seriál)
The F.B.I. (TV seriál)
1962 Combat! (TV seriál)
1960 My Three Sons (TV seriál)
1959 Bonanza (TV seriál)
1955 Gunsmoke (TV seriál)
1952 Death Valley Days (TV seriál)

Režijní filmografie

TV seriály

1973 Barnaby Jones (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace