foto

Jeff Schoen

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2018 Almost Home
2014 Veronica Marsová
2011 Tenký led
2009 Nobody
2004 Justice

TV seriály

2020 Živí mrtví (TV seriál) - scénografie
A Certain Doom (S10E16)
The Tower (S10E15)
Look at the Flowers (S10E14)
další epizody (8)
2019 Živí mrtví (TV seriál)
Open Your Eyes (S10E07)
Bonds (S10E06)
The Storm (S09E16)
další epizody (10)
2018 Živí mrtví (TV seriál)
Evolution (S09E08)
Stradivarius (S09E07)
Kdo jste teď? (S09E06)
další epizody (15)
2017 Živí mrtví (TV seriál)
Jak to musí být (S08E08)
Král, Vdova a Rick (S08E06)
2013 Full Circle (TV seriál)
2012 Newsroom (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky