foto

Daniel Gabbe

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2014 Veronica Marsová
2011 Little in Common (TV film)
2009 We Are the Mods
2001 New Women, The

TV seriály

2017 13 Reasons Why (TV seriál)
Tape 2, Side B (S01E04)
Tape 2, Side A (S01E03)
Preacher (TV seriál)
On Your Knees (S02E12)
Puzzle Piece (S02E09)
Sokosha (S02E06)
další epizody (5)
2016 Outsiders (TV seriál)
2015 Všemocný (TV seriál)
2014 Gotham (TV seriál)
2013 Go On (TV seriál)
Fast Breakup (E21)
Go for the Gold Watch (E19)
Go Deep (E16)
další epizody (6)
2012 Go On (TV seriál)
Back, Back, Back... It's Gone! (E10)
Videogame, Set, Match (E08)
Do You Believe in Ghosts... Yes! (E05)
další epizody (5)
Wedding Band (TV seriál)
2011 Hlavně nezávazně (TV seriál)
Necessary Roughness (TV seriál)
Dream On (S01E06)
Anchor Management (S01E02)
2010 Polda a polda (TV seriál)
Párty na klíč (TV seriál)
Joel Munt's Big Deal Party (S02E08)
Steve Guttenberg's Birthday (S02E05)
Precious Lights Pre-School Auction (S02E02)
2009 Cupid (TV seriál)
2007 Private Practice (TV seriál)
In Which Dell Finds His Fight (S01E09)
In Which Charlotte Goes Down the Rabbit Hole (S01E06)
In Which Addison Has a Very Casual Get Together (S01E04)
Veronica Mars (TV seriál)
Mrcha se vrací (S03E20)
Vím, co budeš dělat příští léto (S03E18)
Neamerické grafitti (S03E16)
další epizody (6)
2006 Veronica Mars (TV seriál)
Zrcadlo, kdo je nejtlustší? (S03E08)
Nesesmilníš, neopíšeš (S03E06)
Ztracený a znovu nalezený (S03E04)
další epizody (4)
2005 Veronica Mars (TV seriál)
Záruka vzájemného zničení (S01E20)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace