foto

Albert Carrier

  • nar. 16.10.1919
    Magog, Quebec, Kanada
  • zem. 23.5.2002 (82 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1984 Sladká pomsta (TV film)
1983 Zjizvená tvář
1982 Voyager from the Unknown
1980 Záhadný vzorec
1978 Agent Keefer (TV film)
Bastard, The (TV film)
1977 Roger & Harry: The Mitera Target (TV film)
1973 Cleopatra Jones
1970 Darling Lili
1968 Tajný život americké manželky
1967 Pan Fitzwilly
Správná dívka
1966 Batman
S mojí ženou ne!
1965 Do Not Disturb
Major Dundee
Moment to Moment
1964 A Global Affair
Dva záletníci
1963 A New Kind of Love
Take Her, She's Mine
The Prize
The Wheeler Dealers
1962 Hitler
Něžná je noc
Two Weeks in Another Town
1961 Operation Eichmann
1960 Spring Affair
1959 Ask Any Girl
Thunder in the Sun
Zkáza Mary Deare
1958 Desert Hell
The Perfect Furlough
1957 Big-Foot Wallace (TV film)
Hedvábné punčochy
Istanbul
Panama Sal
The Sad Sack
Tip on a Dead Jockey
1956 Anything Goes
Muž, který věděl příliš mnoho
1955 Bengazi
Desert Sands
1952 Mamá nos quita los novios

TV seriály

1982 Voyagers! (TV seriál)
1979 Hart a Hartová (TV seriál)
1977 The Hardy Boys/Nancy Drew Mysteries (TV seriál)
1976 Captains and the Kings (TV seriál)
Three's Company (TV seriál)
1974 The Rockford Files (TV seriál)
1968 It Takes a Thief (TV seriál)
1967 The Invaders (TV seriál)
1966 Batman (TV seriál)
Mission: Impossible (TV seriál)
That Girl (TV seriál)
1965 The F.B.I. (TV seriál)
1964 Daniel Boone (TV seriál)
The Rogues (TV seriál)
1963 Bob Hope Presents the Chrysler Theatre (TV seriál)
Kraft Suspense Theatre (TV seriál)
My Favorite Martian (TV seriál)
1962 The Twilight Zone (TV seriál)
Cavender is Coming (S03E36)
1961 Hazel (TV seriál)
The Dick Van Dyke Show (TV seriál)
1960 Surfside 6 (TV seriál)
1959 Adventures in Paradise (TV seriál)
Alcoa Presents: One Step Beyond (TV seriál)
Bourbon Street Beat (TV seriál)
Lock Up (TV seriál)
1958 77 Sunset Strip (TV seriál)
Bronco (TV seriál)
Mister Ed (TV seriál)
Northwest Passage (TV seriál)
The Veil (TV seriál)
1957 Maverick (TV seriál)
Sugarfoot (TV seriál)
Suspicion (TV seriál)
1956 Telephone Time (TV seriál)
The Man Called X (TV seriál)
1955 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
Screen Directors Playhouse (TV seriál)
Soldiers of Fortune (TV seriál)
The 20th Century-Fox Hour (TV seriál)
The Millionaire (TV seriál)
1954 Passport to Danger (TV seriál)
1953 I Led 3 Lives (TV seriál)
Letter to Loretta (TV seriál)
1952 Adventures of Superman (TV seriál)
Death Valley Days (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace