foto

Louis Giambalvo

  • nar. 8.2.1945 (75 let)
    Brooklyn, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2008 Víno roku
2003 Baba na zabití
2002 Smoochy
2000 Pokrevní sestry (TV film)
Stydlivý polda
1998 Gia (TV film)
1996 Always Say Goodbye
1995 Polda na melouchu
1994 Vzpomínky na vraždu (TV film)
1993 Donato a dcera (TV film)
Ohnivý blesk
Pád do tmy (TV film)
1992 Hoffa
Mastergate (TV film)
Those Secrets (TV film)
Till Death Us Do Part (TV film)
1990 Ohňostroj marnosti
1989 Nevidím zlo, neslyším zlo
Víkend u Bernieho
1988 Crossing the Mob (TV film)
Kansas
Leap of Faith (TV film)
Liberace (TV film)
Sázka na smrt
Zlé sny
1985 Skutečný genius
Zubaté ostří
1984 Americký mogul (TV film)
1983 Noční děsy
Second Thoughts
Transakce století
1982 Mae West (TV film)
Marian Rose White (TV film)
Připoutejte se, prosím! 2
The Ambush Murders (TV film)
1981 Fly Away Home (TV film)
Gangster Wars
1980 Alcatraz: The Whole Shocking Story (TV film)
Escape (TV film)
Reward (TV film)

TV seriály

2009 Dirty Sexy Money (TV seriál)
The Facts (S02E10)
Chirurgové (TV seriál)
Chybovati je lidské (S05E16)
2008 My Own Worst Enemy (TV seriál)
Raising the Bar (TV seriál)
2006 Ošklivka Betty (TV seriál)
Odložené případy (TV seriál)
Červení a modří (S04E11)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Živoucí legenda (S07E09)
2004 Kauzy z Bostonu (TV seriál)
Oko za oko (S01E05)
2002 Beze stopy (TV seriál)
2001 Pohotovost (TV seriál)
Když upadneš v nemilost (S08E07)
1999 Providence (TV seriál)
1998 Ally McBealová (TV seriál)
Šťastné vzpomínky (S02E07)
1997 Brooklyn South (TV seriál)
1996 My z přístavu (TV seriál)
Pan a paní Smithovi (TV seriál)
1995 Caroline in the City (TV seriál)
Courthouse (TV seriál)
Hudson Street (TV seriál)
Pointman (TV seriál)
Star Trek: Voyager (TV seriál)
Non sequitur (S02E05)
Univerzitní nemocnice (TV seriál)
To je vražda, napsala (TV seriál)
Filmování v Římě (S12E08)
1994 Policie New York (TV seriál)
Rockin' Robin (S01E22)
Black Men Can Jump (S01E17)
1993 Dobrodružství Brisco Countyho Jr. (TV seriál)
1992 Love & War (TV seriál)
1991 Civil Wars (TV seriál)
Sisters (TV seriál)
1990 Equal Justice (TV seriál)
Příběhy ze života (TV seriál)
1989 Anything But Love (TV seriál)
Life Goes On (TV seriál)
1987 Beauty and the Beast (TV seriál)
Siege (S01E03)
CBS Summer Playhouse (TV seriál)
Ohara (TV seriál)
1986 Na křídlech orlů (TV seriál)
Neuvěřitelné příběhy (TV seriál)
Snubní prstýnek (S02E01)
Dorothy a Ben (S01E18)
1985 Pásmo soumraku (TV seriál)
1983 A-Team (TV seriál)
Goodnight, Beantown (TV seriál)
Hardcastle a McCormick (TV seriál)
Oh Madeline (TV seriál)
1982 9 to 5 (TV seriál)
Chicago Story (TV seriál)
Fame (TV seriál)
Remington Steele (TV seriál)
St. Elsewhere (TV seriál)
The Devlin Connection (TV seriál)
1981 Jessica Novak (TV seriál)
Poldové z Hill Street (TV seriál)
Double Jeopardy (S01E05)
Can World War III Be an Attitude? (S01E04)
Simon & Simon (TV seriál)
The Gangster Chronicles (TV seriál)
1980 Here's Boomer (TV seriál)
1979 Benson (TV seriál)
Hart a Hartová (TV seriál)
Knots Landing (TV seriál)
1978 The White Shadow (TV seriál)
1977 The Love Boat (TV seriál)
1975 Barney Miller (TV seriál)
1963 General Hospital (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky