foto

Elba Sanchez-Short

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2009 Americká děvčata: Odvážná Chrissa
Nora Roberts: Pocta (TV film)
1997 Rozparovač (TV film)
1996 Jilmová ulice (TV film)
Sweet Temptation (TV film)
1995 Kansas (TV film)
Ve jménu cti (TV film)
1994 Bílý tesák 2
1992 Broken Cord, The (TV film)
Kruté neřesti (TV film)

TV seriály

2020 Next (TV seriál)
FILE #7 (E07)
FILE #4 (E04)
2019 The Enemy Within (TV seriál)
The Ambassador's Wife (E03)
2017 Drápy (TV seriál)
Teatro (S01E08)
Šílenství (S01E05)
Špinaví poldové (TV seriál)
Behind the Mask (S02E12)
Chaos Is Come Again (S02E09)
Fracture (S02E06)
další epizody (5)
2016 Špinaví poldové (TV seriál)
For I Have Sinned (S01E12)
Live Wire Act (S01E09)
Fall of Man (S01E06)
další epizody (4)
2015 Bosch (TV seriál)
Kouzelný hrad (S01E09)
Liška (S01E06)
Modrá víra (S01E03)
2014 Gang Related (TV seriál)
The Bridge (TV seriál)
Beholder (S02E11)
Goliath (S02E08)
Eye of the Deep (S02E05)
další epizody (4)
2013 Save Me (TV seriál)
Holier Than Thou (E07)
Whatever the Weather (E05)
The Bridge (TV seriál)
Old Friends (S01E10)
Destino (S01E07)
Maria of the Desert (S01E04)
2012 Šéf (TV seriál)
True Enough (S02E10)
The Conversation (S02E07)
Redemption (S02E04)
další epizody (4)
2011 Hung - Na velikosti záleží (TV seriál)
Už to frčí (S03E08)
Jsme nejlepší (S03E05)
2010 Hung - Na velikosti záleží (TV seriál)
Třetí meta (S02E08)
Bobrland (S02E06)
2007 Hidden Palms (TV seriál)
Profesionálky (TV seriál)
Ve městě hurikánů (TV seriál)
2006 Huff (TV seriál)
Život bez Beth (S02E10)
Porušení smlouvy (S02E07)
Sladká svoboda (S02E04)
další epizody (4)
2005 Huff (TV seriál)
Všichni jsou zatracení blázni (S01E13)
Správný doktor (S01E10)
2004 Huff (TV seriál)
Ta pitomá chata (S01E07)
Sebeovládání (S01E04)
2003 Zóna soumraku (TV seriál)
Anděl strážný (E40)
Dům na útesu (E39)
Sbírka (E37)
další epizody (7)
2002 Breaking News (TV seriál)
Zóna soumraku (TV seriál)
Gabeův příběh (E22)
Nalezený a ztracený (E21)
1999 Rodinné právo (TV seriál)
1997 Michael Hayes (TV seriál)
1996 Jilmová ulice (TV seriál)
1994 Správná pětka (TV seriál)
Much Ado (S01E07)
Worth Waiting For (S01E04)
1991 thirtysomething (TV seriál)
A Stop at Willoughby (S04E21)
Closing the Circle (S04E18)
Melissa and Men (S04E11)
1990 thirtysomething (TV seriál)
Samurai Ad Man (S03E24)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky