foto

Manabu Ino

  • nar. 7.10.1972 (47 let)
    prefektura Mie, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Ninkjó gakuen
2015 Kaseifu wa mita! (TV film)
Taiši kakka no rjórinin (TV film)
2014 Kagemusha Tokugawa Ieyasu (TV film)
Oie san (TV film)
2013 Kuchyň samurajů
2012 Óoku: Eien – Emonnosuke Cunajoši hen
Ôgon o daite tobe
2011 Hoši mamoru inu
2010 Shoe shine boy (TV film)
2008 Oka o koete
2007 Džigjaku no uta
Kitaro
Osama no Shinzo ~ King Lear Yori (TV film)
2001 Hasshu!
Inugami
1999 Hasen no marisu

TV seriály

2019 Runway 24 (TV seriál)
Sign (TV seriál)
2017 Curibaka nišši Season 2: Šinmai šain Hamasaki Densuke (TV seriál)
2016 Kazoku no katači (TV seriál)
2015 Curibaka nišši (TV seriál)
I'm home (TV seriál)
Tamió (TV seriál)
2014 Džúi-san, džiken desu jo (TV seriál)
TEAM ~Keishicho Tokubetsu Hannin Sosahonbu~ (TV seriál)
2013 Jae no sakura (TV seriál)
2012 Doctor X: Gekai Daimon Mičiko (TV seriál)
2010 Unubore Deka (TV seriál)
2009 Kočira Kacušikaku Kameari kóenmae hašucudžo (TV seriál)
2008 Hitomi (TV seriál)
2007 Asakusa fukumaru ryokan (TV seriál)
Kareinaru ičizoku (TV seriál)
2006 Kómjó ga cudži (TV seriál)
Tokumei! Keiji Don Game (TV seriál)
2005 Tiger & Dragon (TV seriál)
2002 Aibó (TV seriál)
Pure Love (TV seriál)
1997 Tezuka Osamu no Kjújaku seišo monogatari: In the Beginning (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky