foto

Acuši

  • nar. 22.2.1976 (42 let)
    prefektura Gifu, Japonsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 DOCTORS Saikyou no Meii Special (TV film)
Onmjódži (TV film)
2013 DOCTORS Saikyou no Meii SP (TV film)
2011 Propose Kyodai (TV film)

TV seriály

2017 Curibaka nišši Season 2: Šinmai šain Hamasaki Densuke (TV seriál)
2015 Curibaka nišši (TV seriál)
Doctors: saikjó no meii 3 (TV seriál)
Hoteru Konsheruju (TV seriál)
2014 Bitter Blood (TV seriál)
Džúi-san, džiken desu jo (TV seriál)
Tokumei Tantei 2 (TV seriál)
2013 Doctors 2: Saikjó no meii (TV seriál)
Garireo 2 (TV seriál)
2012 Boys on the Run (TV seriál)
Watashi to Kare to Oshaberi Kuruma (TV seriál)
2011 Akutou ~ Juuhanzai Sousahan (TV seriál)
Doctors: saikjó no meii (TV seriál)
Hancho - Jinnansho Azumihan Season 4 (TV seriál)
2009 Jyouou Virgin ~Roppongi Night GP Part II~ (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace