foto

Tacuhito Okuda

  • nar. 10.8.1968 (51 let)
    Tokio, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Nihon no ičiban nagai hi
Supesharisuto 4 (TV film)
2012 Brave Hearts: Umizaru
Kamen Rider × Super Sentai: Super Hero Taisen
2010 Kamen Raidā × Kamen Raidā: Daburu ando Dikeido Mūbī Taisen Nisenjū
2009 Gekidžóban kamen raidá dekeido: óru raidá tai daišokká
Soka, Mo Kimi wa Inai no ka (TV film)
2008 After School
Average (TV film)
Průvodce
Za majikku awâ
2006 Zápisník smrti
Zápisník smrti: Poslední jméno
県庁の星

TV seriály

2017 CRISIS (TV seriál)
2016 Gu.Ra.Me! Sóri no rjóriban (TV seriál)
Kazoku no katači (TV seriál)
2015 Keidži 7nin (TV seriál)
Kjóto nindžó sósa faire (TV seriál)
Koinaka (TV seriál)
2014 55 Sai Kara No Hello Life (TV seriál)
GTO: the Great Teacher Onizuka (TV seriál)
Tokubou Keisatsucho Tokushu Bohanka (TV seriál)
Tókjó Sukáretto: keišičó NS-gakari (TV seriál)
2013 35 sai no kókósei (TV seriál)
Hanzawa Naoki (TV seriál)
Irjú sósa 3 (TV seriál)
Jae no sakura (TV seriál)
Kurokóči (TV seriál)
Muššu! (TV seriál)
Onna to Otoko no Nettai (TV seriál)
科捜研の女 (TV seriál)
2012 Hacukoi (TV seriál)
Hancho - Keishicho Asakahan Season 5 (TV seriál)
Higašino Keigo misuterízu (TV seriál)
Monsters (TV seriál)
Saikou no jinsei no owarikata (TV seriál)
The Unforgiven (TV seriál)
Umečan sensei (TV seriál)
Unmei no hito (TV seriál)
2011 853: Shinnosuke Kamo (TV seriál)
Hanazakari no kimitači e: ikemen paradaisu 2011 (TV seriál)
Honboši: Šinri tokusó džikenbo (TV seriál)
Jin 2 (TV seriál)
Kaitô Royale (TV seriál)
Nazotoki wa Dinner no Ato de (TV seriál)
2010 Hancho - Jinnansho Azumihan Season 3 (TV seriál)
Keibuho: Jabe Kenzó (TV seriál)
2009 Jin (TV seriál)
Kanryotachi no Natsu (TV seriál)
Mr. Brain (TV seriál)
Reset (TV seriál)
Samurai hai sukûru (TV seriál)
Samurai sentai Shinkenjâ (TV seriál)
Tokyo Dogs (TV seriál)
2006 Keišičó sósa ikka kjú gakari (TV seriál)
Kekkon dekinai otoko (TV seriál)
2003 Široi kjotó (TV seriál)
2002 Aibó (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky