foto

Stephen Tobolowsky

  • nar. 30.5.1951 (67 let)
    Dallas, Texas, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Zajímavosti o tvůrci (3)

Herecká filmografie

Filmy

2018 Monsters at Large
Strange Nature
2017 Mamaboy
2016 6 Love Stories
Men's Group
The Confirmation
2015 Hollywood Adventures
2014 Atlas Shrugged: Part III
Christian Mingle
Dobrodružství pana Peabodyho a Shermana
Guys and Girls Can't Be Friends
Smrtelné proroctví
2013 Toy Story: Strašidelný příběh hraček (TV film)
2012 Last Ride, The
Lorax
Pearblossom Hwy
2011 Líbat nevěstu zakázáno
Magnificat
2010 Hard Breakers
Peep World
Pohřben zaživa
2009 Glee: Director's Cut Pilot Episode
Zakletý v čase
2008 Beethoven: Velký trhák
The Rainbow Tribe
2007 Divočáci
Frajeři v krabici
Loveless in Los Angeles
Totally Baked: A Pot-U-Mentary
Valley of Light, The (TV film)
2006 Honba za lesním mužem
Lemra líná
Love Hollywood Style
Rande naslepo
Rytmus života
2005 Living 'til the End
McBride: Doktor je mrtvý, vážně mrtvý (TV film)
Roboti
Slečna Drsňák 2: Ještě drsnější
2004 Debating Robert Lee
Garfield ve filmu
Malá černá skříňka
Rande s celebritou
Sleep Easy, Hutch Rimes
2003 Frankie and Johnny Are Married
Letuška 1. třídy
Mezi námi děvčaty
Policajti na baterky
2002 Adaptace
Country Bears
Milovat Lizu
Par 6
2001 Freddyho úlet
Gene Pool (TV film)
It Is What It Is
Městečko Black River (TV film)
Na hraně (TV film)
Zánik světa (TV film)
2000 Bossa nova
Memento
Nebezpečná operátorka
Stanley's Gig
Super kšeft
Urban Chaos Theory
Útok vetřelců (TV film)
1999 Don't Look Under the Bed (TV film)
Insider: Muž, který věděl příliš mnoho
Prapor sv. Patrika
1998 Jungle Book: Mowgli's Story, The
Okolo ohně
The Brave Little Toaster Goes to Mars
Černý pes
1997 Boys Life 2
Jak dobýt Hollywood...
Pan Magor
Útěk z inferna
1996 Glimmer Man
Neuvěřitelná cesta 2: Ztraceni v San Francisku
Night Visitors (TV film)
Síla 98
1995 Dr. Jekyll a slečna Hyde
Vražda prvního stupně
1994 Můj táta hrdina
Trevor
Vraždy v Radiolandu
1993 Dobrodružství létající okurky
Dívka z kalendáře
Josh a S.A.M.
Když láska zabíjí (TV film)
Na Hromnice o den více
1992 Hrdina proti své vůli
Jízda života
Neviditelný na útěku
Slídilové
Spolubydlící
Základní instinkt
1991 Cena za krásu (TV film)
Kam tě den zavede
Obojek
Perry Mason: Případ očerněného mafiána (TV film)
Tagget (TV film)
Thelma a Louise
To the Moon, Alice (TV film)
Vražedný lék (TV film)
1990 Last Flight Out (TV film)
Pták na drátě
Směšně o lásce
Vítej doma, Roxy Carmichaelová
Zrcadlo, pověz mi...
Švindlíři
1989 Great Balls of Fire!
Proč Italové nepoužívají gril?
Roe vs. Wade (TV film)
V nepřátelském poli
Vloupání
1988 Hořící Mississippi
Two Idiots in Hollywood
1987 Spaceballs
1986 Nejsem pro blázny
1984 Experiment Philadelphia
Odpolední směna
1983 Kokain a modré oči (TV film)
1976 Keep My Grave Open

TV seriály

2018 One Day at a Time (TV seriál)
Not Yet (S02E13)
Citizen Lydia (S02E12)
Homecoming (S02E11)
další epizody (13)
Goldbergovi (TV seriál)
The Hooters (S05E13)
2017 Bílá sláva (TV seriál)
Appetites (E04)
Pilot (E01)
One Day at a Time (TV seriál)
Quinces (S01E13)
Hurricane Victor (S01E12)
Pride & Prejudice (S01E11)
další epizody (13)
Silicon Valley (TV seriál)
Server Error (S04E10)
Hooli-Con (S04E09)
The Keenan Vortex (S04E08)
další epizody (8)
Goldbergovi (TV seriál)
Hogan Is My Grandfather (S05E02)
Graduation Day (S04E24)
2016 Silicon Valley (TV seriál)
Řešení datového úložiště (S03E04)
Meinertzhagenova brašna (S03E03)
Rozkol v zaměření (S03E02)
další epizody (4)
Goldbergovi (TV seriál)
Han Ukkah Solo (S04E10)
The Greatest Musical Ever Written (S04E08)
Crazy Calls (S04E04)
další epizody (6)
2015 Dr. Ken (TV seriál)
Falešný Hollywood (TV seriál)
Zvrhlé panství (TV seriál)
Goldbergovi (TV seriál)
Wingmom (S03E09)
I Caddyshacked the Pool (S03E04)
A Kick-Ass Risky Business Party (S03E01)
další epizody (9)
The Mindy Project (TV seriál)
When Mindy Met Danny (S04E13)
2014 Friends with Better Lives (TV seriál)
Game Sext Match (E03)
Hotwives of Orlando, The (TV seriál)
Goldbergovi (TV seriál)
Big Baby Ball (S02E06)
Mama Drama (S02E02)
Californication (TV seriál)
Milost (S07E12)
Dcera (S07E11)
Večeře s přáteli (S07E10)
další epizody (7)
2013 Strážce pořádku (TV seriál)
Kin (S04E05)
Californication (TV seriál)
Šílení psi a Angličani (S06E09)
Všichni jenom kritizujou (S06E08)
Z deště pod rockový okap (S06E05)
další epizody (4)
2012 The Mindy Project (TV seriál)
Two to One (S01E08)
Hiring and Firing (S01E02)
Pilot (S01E01)
Strážce pořádku (TV seriál)
Watching the Detectives (S03E08)
The Man Behind the Curtain (S03E07)
Californication (TV seriál)
V pekle zase není tak zle (S05E12)
Párty (S05E11)
Úchyláci a děvky (S05E10)
další epizody (10)
2011 Glee (TV seriál)
Večer přehlížených (S02E17)
Californication (TV seriál)
...a spravedlnost pro všechny (S04E12)
Poslední večeře (S04E11)
Další krásný den (S04E09)
další epizody (9)
2010 Glee (TV seriál)
Funky fňuk (S01E21)
Špatná pověst (S01E17)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Bullseye (S12E02)
2009 Glee (TV seriál)
Na vozíku (S01E09)
Návrat nezdárné dcery (S01E05)
V jiném stavu (S01E04)
další epizody (5)
Zpátky do školy (TV seriál)
2008 Hrdinové (TV seriál)
Motýlí efekt (S03E02)
2007 John ze Cincinnati (TV seriál)
His Visit: Day Seven (E08)
His Visit: Day Six (E07)
His Visit: Day Three (E04)
Vize zločinu (TV seriál)
Hrdinové (TV seriál)
Bezmocnost (S02E11)
Pravda a následky (S02E10)
Příběhy s poučením (S02E09)
další epizody (10)
Studio 60 (TV seriál)
The Friday Night Slaughter (E15)
Vincentův svět (TV seriál)
Promiň, Harvey (S04E04)
2006 Big Day (TV seriál)
Night Stalker (TV seriál)
Timeless (E09)
Deadwood (TV seriál)
Vedoucí postavení (S03E11)
Neustálé pulzování (S03E10)
Noc amatérů (S03E09)
Zoufalé manželky (TV seriál)
Nikdo není sám (S02E22)
2005 Americký Drak: Jake Long (TV seriál)
Closer (TV seriál)
Posel ztracených duší (TV seriál)
Deadwood (TV seriál)
Chlapec, ke kterému promlouvá země (S02E12)
Propustka pro šlapky (S02E11)
Krok vpřed, ale žádný zázrak (S02E10)
další epizody (6)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Dům na pláži (S03E23)
Vražedné rande (S03E20)
Larry, kroť se (TV seriál)
The Seder (S05E07)
2004 Chlapi sobě (TV seriál)
Kauzy z Bostonu (TV seriál)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Samoobhájce (S03E02)
Západní křídlo (TV seriál)
The Stormy Present (S05E10)
Will a Grace (TV seriál)
Nový soused (S07E04)
2003 Kingpin (TV seriál)
Las Vegas: Kasino (TV seriál)
Donny, málo jsme tě znali (S01E03)
Movie Lover's Road Trip (TV seriál)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Cena útěchy (S01E23)
Služebná (S01E17)
2002 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Zlovolnost (S02E06)
2001 Deník zasloužilé matky (TV seriál)
1999 Zlatá sedmdesátá (TV seriál)
Pan profesor (S02E04)
Jsem do tebe blázen (TV seriál)
Strýček Phil se vrací do školy (S07E14)
1998 Herkules (TV seriál)
1996 Mr. Rhodes (TV seriál)
1995 Pošukové (TV seriál)
Whole New Ballgame, A (TV seriál)
Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
Songs from the Cuckoo Birds (S01E22)
Full Moon (S01E21)
1994 Blue Skies (TV seriál)
1993 Against the Grain (TV seriál)
1991 Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
The Heart Attack (S02E08)
1990 Shannon's Deal (TV seriál)

Dokumentární

2018 The Making of True Stories
2016 Pátrání po Rockym II
2015 The Primary Instinct
2006 The 50 Greatest Comedy Films (TV film)
2005 Stephen Tobolowsky's Birthday Party
2003 Thelma & Louise: The Last Journey
2002 ¿Quién es Alejandro Chomski?

TV pořady

2016 The 2nd Annual Carney Awards (TV pořad)

Scenáristická filmografie

Filmy

1986 Tak to bylo

Dokumentární

2015 The Primary Instinct

Režijní filmografie

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace