foto

Nicholas Kusenko

  • nar. 23.4.1949 (70 let)
    Chicago, Illinois, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1998 Ozónová díra (TV film)
1997 Spiknutí
1996 Řetězová reakce
1993 Uprchlík
1990 Spi sladce, drahá ženo (TV film)
1989 Vězeň
1988 Nico

TV seriály

1999 Horká stopa L.A. (TV seriál)
1998 Martial Law - Stav ohrožení (TV seriál)
1997 Advokáti (TV seriál)
The Blessing (S02E03)
1996 Chameleon (TV seriál)
Zvědavý Jarod (S01E04)
The Burning Zone (TV seriál)
1995 Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
Leave of Absence (S02E08)
1993 Acapulco HEAT (TV seriál)
Missing Persons (TV seriál)
1982 T.J. Hooker (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky