foto

Eugen Rex

  • nar. 8.6.1884
    Berlín, Německá říše
  • zem. 21.2.1943 (58 let)
    Spandau, Německá říše

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1943 Fritze Bollmann wollte angeln
Maske in Blau
1942 Der Hochtourist
1940 Die Rothschilds
1939 V těžkém podezření
1938 Blinder Eifer schadet nur
Gute Reise, Herr Meier
Menschen, Tiere, Sensationen
Skandal um den Hahn
Stärker als die Liebe
1936 Die letzte Fahrt der Santa Margareta
Geheimnisvolle Mister X, Der
Hans im Glück
Inkognito
Pat a Patachon, únosci dívek
1935 Das Einmaleins der Liebe
Die Frauen haben es leicht
Die selige Exzellenz
Lärm um Weidemann
Nur nicht weich werden, Susanne! - Eine Groteske aus vergangener Zeit
1934 Aufforderung zum Tanz
Ein schwerer Junge
Freut Euch des Lebens
Konjunkturritter
Selbst ist der Mann
Wenn ich König wär
1933 Der streitbare Herr Kickel
Die Nacht im Forsthaus
Die Wette
Já a císařovna
Kleines Mädel - großes Glück
Kvítek z Havaje
Neviditelný jde městem (Můj je svět)
Schwarzwaldmädel
Schüsse an der Grenze
Welle 4711
Zuzana ve vaně
1932 An heiligen Wassern
Das Millionentestament
Die elf Schill'schen Offiziere
Liebe in Uniform
Loď bez přístavu
Slavnostní představení clownů
1931 Bobby geht los
Der Hauptmann von Köpenick
Der Herr Bürovorsteher
Der Herr Finanzdirektor
Der Hochtourist
Der Liebesarzt
Der Weg nach Rio
In Wien hab' ich einmal ein Mädel geliebt
Kabarett-Programm Nr. 2
Kasernenzauber
Kongres tančí
Kyritz - Pyritz die fidele Sängerfahrt
Ombres des bas fonds
Schatten der Unterwelt
Schützenfest in Schilda
Tänzerinnen für Süd-Amerika gesucht
Wenn die Soldaten...
Zwischen Nacht und Morgen
Čokoládová komtesa
1930 Besuch um Mitternacht. Das Nachtgespenst von Berlin
Bockbierfest
Csikosbaroness, Die
Die Lindenwirtin
Verklungene Träume
1929 Bibi
1928 Notschrei hinter Gittern
1927 Die 3 Niemandskinder
Die leichte Isabell
1926 Die Welt will belogen sein
1925 Aufstieg der kleinen Lilian
Dame aus Berlin, Die
O alte Burschenherrlichkeit
Puppe vom Lunapark, Die
Sündenbabel
Wenn Du eine Tante hast
1924 Der gestohlene Professor
Geheime Agent, Der
Nanon
1923 Alt Heidelberg
Fridericus Rex - 3. Teil: Sanssouci
Fridericus Rex - 4. Teil: Schicksalswende
Puppenmacher von Kiang-Ning, Der
Tragédie lásky
Varovné stíny
Vineta. Die versunkene Stadt
1922 Hořící důl
1921 Das Gelübde
Der Roman eines Dienstmädchens
Dummkopf, Der
1920 Verbotene Weg, Der
1919 Luxuspflänzchen
1918 Dame, der Teufel und die Probiermamsell, Die
Dida Ibsens Geschichte
Ferdinand Lassalle

Režijní filmografie

Scenáristická filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace