foto

Sally Wainwright

  • nar. 1964
    Huddersfield, Yorkshire, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2016 To Walk Invisible: The Bronte Sisters (TV film)
2013 The Last Witch (TV film)
2002 Sparkhouse (TV film)

TV seriály

2019 Gentleman Jack (TV seriál)
2016 Šťastné údolí (TV seriál)
Epizoda 6 (S02E06)
Epizoda 5 (S02E05)
Epizoda 4 (S02E04)
další epizody (6)
Last Tango in Halifax (TV seriál)
Episode 2 (S04E02)
Episode 1 (S04E01)
Scott and Bailey (TV seriál)
Change (S05E03)
Nobody’s Fool (S05E02)
Home Fires (S05E01)
2015 Last Tango in Halifax (TV seriál)
Episode 6 (S03E06)
Episode 5 (S03E05)
Episode 4 (S03E04)
další epizody (5)
2014 Šťastné údolí (TV seriál)
Epizoda 6 (S01E06)
Epizoda 5 (S01E05)
Epizoda 4 (S01E04)
další epizody (6)
Last Tango in Halifax (TV seriál)
Episode 1 (S03E01)
Scott and Bailey (TV seriál)
Lost Loyalty (S04E08)
Fatal Error (S04E07)
Professional Divide (S04E06)
další epizody (8)
2013 Last Tango in Halifax (TV seriál)
Episode 6 (S02E06)
Episode 5 (S02E05)
Episode 4 (S02E04)
další epizody (6)
Scott and Bailey (TV seriál)
Futures (S03E08)
Wrong Place, Wrong Time (S03E07)
Undermined (S03E06)
další epizody (8)
2012 Last Tango in Halifax (TV seriál)
Episode 6 (S01E06)
Episode 5 (S01E05)
Episode 4 (S01E04)
další epizody (6)
Scott and Bailey (TV seriál)
Divided Loyalties (S02E08)
Mould (S02E06)
Graves (S02E05)
další epizody (6)
2011 Scott and Bailey (TV seriál)
Vendetta (S01E06)
Faultlines (S01E05)
Execution (S01E04)
další epizody (6)
2009 Unforgiven (TV seriál)
2007 Bonkers (TV seriál)
2006 The Amazing Mrs Pritchard (TV seriál)
2005 Jane Hall (TV seriál)
ShakespeaRe-Told (TV seriál)
2003 Canterburské povídky (TV seriál)
2000 At Home with the Braithwaites (TV seriál)
1999 Bad Girls (TV seriál)
1998 Playing the Field (TV seriál)
1994 House of Windsor, The (TV seriál)
1989 Children's Ward (TV seriál)
1972 Emmerdale Farm (TV seriál)
1960 Coronation Street (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2016 To Walk Invisible: The Bronte Sisters (TV film)

TV seriály

2016 Šťastné údolí (TV seriál)
Epizoda 6 (S02E06)
Epizoda 5 (S02E05)
Epizoda 2 (S02E02)
další epizody (4)
2014 Šťastné údolí (TV seriál)
Epizoda 4 (S01E04)

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

2019 Gentleman Jack (TV seriál)
Episode 8 (E08)
Episode 7 (E07)
Episode 6 (E06)
další epizody (8)
2016 Last Tango in Halifax (TV seriál)
Episode 2 (S04E02)
Episode 1 (S04E01)
2015 Last Tango in Halifax (TV seriál)
Episode 6 (S03E06)
Episode 5 (S03E05)
Episode 4 (S03E04)
další epizody (5)
2014 Last Tango in Halifax (TV seriál)
Episode 1 (S03E01)
2013 Last Tango in Halifax (TV seriál)
Episode 6 (S02E06)
Episode 5 (S02E05)
Episode 4 (S02E04)
další epizody (6)
2012 Last Tango in Halifax (TV seriál)
Episode 6 (S01E06)
Episode 5 (S01E05)
Episode 4 (S01E04)
další epizody (6)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace