foto

Minoru Tanaka

  • nar. 27.10.1966
    Tokio, Japonsko
  • zem. 25.4.2011 (44 let)
    Óta, Tokio, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Saisei kjorjú (TV film)
2010 Taxi Driver no Suiri Nisshi 27 (TV film)
2009 Damašie utamaro (TV film)
Nene (TV film)
Parareru
2007 Džuken no Cinderella
Macumoto Kisaburó ikka monogatari: Odžísan no daidokoro (TV film)
Nagai nagai satsujin
2006 Okusama wa Keishi Sokan (TV film)
Z moře není návratu
2005 Mata no hi no chika
Tenka sóran (TV film)
2004 Kusa no ran
Sósa ikkačó Kanzaki Šógo: Cubaki no irezumi o šita onna (TV film)
2002 Godzilla tai Mechagodzilla
Sensen fukoku
2001 Góka kjakusen kurúzu sacudžin annai (TV film)
1999 Ai rabu yû
1998 Doktor játro
1996 Mijazawa Kendži: Sono ai
1993 Gekkó no nacu
1989 Jun no mači
1948 Baša monogatari

TV seriály

2011 Charenjido: Sotsugyô (TV seriál)
Deka Wanko (TV seriál)
Honboshi: Shinri Tokusou jikenbo (TV seriál)
2010 Mori no Asagao (TV seriál)
Mother (TV seriál)
Tetsu no Hone (TV seriál)
2009 Challenged (TV seriál)
Hissatsu Shigotonin 2009 (TV seriál)
Over 30 (TV seriál)
Voice: inoči naki mono no koe (TV seriál)
2008 Tomorrow (TV seriál)
Tókjó Ghost Trip (TV seriál)
2007 Džódan dža nai! (TV seriál)
Fúrin Kazan (TV seriál)
Iryû: Team Medical Dragon 2 (TV seriál)
Tantei gakuen Q (TV seriál)
Šinuka to omotta (TV seriál)
2006 CA to Oyobi (TV seriál)
Keišičó sósa ikka kjú gakari (TV seriál)
2005 Anego (TV seriál)
2004 Dr. Koishi no Jiken Chart (TV seriál)
Fuufu (TV seriál)
Rikon bengoši (TV seriál)
2002 Aibó (TV seriál)
Šiawase no šippo (TV seriál)
2001 Medical Examiner Shinomiya Hazuki (TV seriál)
1999 Onsen e Ikou (TV seriál)
1995 Gokenin Zankuró (TV seriál)
1991 Nurse's Station (TV seriál)
1990 Rinrin to (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace