foto

Mahoko Takanari

  • nar. Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2004 Koibumi-biyori

TV seriály

2012 Redžidento: gonin no kenšúi (TV seriál)
Renai Neet: Wasureta Koi no Hajimekata (TV seriál)
2010 Yankee-kun to Megane-chan (TV seriál)
2008 Scandal (TV seriál)
2007 Kira kira kenshûi (TV seriál)
Papa to musume no nanoka kan (TV seriál)
2006 Wagahai wa šufu de aru (TV seriál)
2005 Konya hitori no Beddo de (TV seriál)
2004 Fuufu (TV seriál)
Ičiban taisecu na déto: Tókjó no sora Šanghai no jume (TV seriál)
2003 Kimi wa petto (TV seriál)
Suekko čónan ane sannin (TV seriál)

Producentská filmografie

TV seriály

2015 Omotesandó kókó gaššóbu! (TV seriál)
2014 Arisu no Toge (TV seriál)
2012 Renai Neet: Wasureta Koi no Hajimekata (TV seriál)
2011 Hebunzu furawâ: The Legend of Arcana (TV seriál)
2009 Smile (TV seriál)
2008 Around 40 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky