foto

Dalibor "Dalyb" Štofan

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Sklep

Hudební videoklipy

2019 DALYB - SKRJUD ft. Nik Tendo (hudební videoklip)
Ego - Papula (hudební videoklip)
2018 Ego feat. Dalyb - Rodičia (hudební videoklip)
Ego feat. Gýza & Ben Cristovao - Vozíme (hudební videoklip)
Ego feat. Haha Crew & Yzomandias - Flexim ako Gott (hudební videoklip)
2017 6ix9ine feat. Dalyb, Zayo, Lvcas Dope - Jaguare (hudební videoklip)
Dalyb feat. Ego - Fascinujuce (hudební videoklip)
Samey - V dialke vidim svietit sidlisko (hudební videoklip)
Samey feat. Dalyb - Rockstar Steez (hudební videoklip)
Smack feat. Ego - Bez Hranic (hudební videoklip)
2016 Zayo - Hey (hudební videoklip)
2015 Otis - Tlak (hudební videoklip)
Pil C feat. Zayo - Trippin (hudební videoklip)
2014 Radikal & Delik - All Black (hudební videoklip)
Samey - 300 (hudební videoklip)
Samey - Jahody (hudební videoklip)
Zayo feat. Gumbgu - Stratení (hudební videoklip)
2013 Samey - Rap & móda (hudební videoklip)
YZO Empire feat. Haha Crew - F*ck Swag pt. II (hudební videoklip)

Skladatelská filmografie

Hudební videoklipy

2019 Ego - Papula (hudební videoklip)
2018 Ego feat. Dalyb - Rodičia (hudební videoklip)
Ego feat. Haha Crew & Yzomandias - Flexim ako Gott (hudební videoklip)
2017 6ix9ine feat. Dalyb, Zayo, Lvcas Dope - Jaguare (hudební videoklip)
Dalyb feat. Ego - Fascinujuce (hudební videoklip)
Dalyb feat. Logic - Buran (hudební videoklip)
Samey feat. Dalyb - Rockstar Steez (hudební videoklip)
2016 Zayo - Hey (hudební videoklip)
Zayo - Irónia (hudební videoklip)
2015 Delik - Intro (hudební videoklip)
Otis - Tlak (hudební videoklip)
Pil C feat. Zayo - Trippin (hudební videoklip)
Zayo - Palma (hudební videoklip)
Zayo feat. Logic - Hudba love moda hoes (hudební videoklip)
2014 Radikal & Delik - All Black (hudební videoklip)
Samey - 300 (hudební videoklip)
Samey - Jahody (hudební videoklip)
Zayo feat. Gumbgu - Stratení (hudební videoklip)
2013 Samey - Rap & móda (hudební videoklip)
Tafrob & Radikal - J-bat svet (hudební videoklip)
YZO Empire feat. Haha Crew - F*ck Swag pt. II (hudební videoklip)

Režijní filmografie

Hudební videoklipy

2017 Dalyb feat. Ego - Fascinujuce (hudební videoklip)

Kameramanská filmografie

Hudební videoklipy

2016 Zayo - Irónia (hudební videoklip)
2014 Samey - 300 (hudební videoklip)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace