foto

Keiko Ucumi

  • nar. 12.9.1922 (97 let)
    Tokio, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 No jó na mono no jó na mono
2015 Michishirube
2009 Ani kaeru (TV film)
2008 Noto no Hanayome
2005 Gjakkó nain
2002 Asakusa Kid
2001 Shin yukiguni
2000 Nagasaki burabura buši
Wasurerarenu hitobito
1998 Rakuen eno hashi (TV film)
1996 Angel ga tonda hi

TV seriály

2016 Unmei ni, Nita Koi (TV seriál)
2014 Last Doctor (TV seriál)
2010 Šinzanmono (TV seriál)
2008 Keiji no Genba (TV seriál)
Vampire Knight (TV seriál)
2007 Džódan dža nai! (TV seriál)
2006 Kurosagi (TV seriál)
2004 Fuufu (TV seriál)
Tenka (TV seriál)
1993 Haru no Ichizoku (TV seriál)

Host

TV pořady

1976 Tecuko no heja (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky