foto

Gena Bleier

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2019 The Artist's Wife
2017 Breakable You
2007 Starting Out in the Evening
2004 Death and Texas
2002 Second to Die
1999 Rockin' Good Times
1996 Always Say Goodbye

TV seriály

2020 Cizinka (TV seriál)
Journeycake (S05E11)
Monsters and Heroes (S05E09)
2018 Cloak & Dagger (TV seriál)
Colony Collapse (S01E10)
Lotus Eaters (S01E07)
2017 Shrink (TV seriál)
O.T.T. (E07)
143, 144, 145... (E04)
1,920 Hours (E01)
2014 Agresivní virus (TV seriál)
2013 Město divů (TV seriál)
Hříchy otců (S02E08)
Ve víru změn (S02E05)
Andělé smrti (S02E02)
2012 Město divů (TV seriál)
Tvrdý dopad (S01E06)
Hrad z písku (S01E03)
2011 NTSF:SD:SUV (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky