foto

Tim Hansen

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Dokumentární

2018 Jupiter Revealed (TV film)
2017 Záhady lidského těla (TV seriál)
2014 Každodenní zázraky (TV seriál)
2013 Geniální vynálezy (TV seriál)
2012 Sopky v přímém přenosu (TV seriál)
2011 Night with the Stars, A (TV film)
1964 Horizon (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace