foto

Inuko Inujama

  • nar. 16.12.1965 (53 let)
    Tokio, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Gekidžóban Pocket Monsters: Minna no monogatari
2017 DC Super Heroes vs. Taka No Cumedan
2016 Boku no Hero Academia
Colorful nindža Iromaki
Pokemon The Movie XY&Z: Volcanion to karakuri no Magiana
2015 Love & Peace
Pokémon 18: Hoopa a střet věků
2012 Haisukuru Kagekidan ☆ Otokogumi (TV film)
Meloetta no kirakira Recital
Tsuna Hiichatta!
Utae Meloetta: Rinka no mi o Sagase
2011 Gekidžóban Pocket Monsters: Best Wishes! – Victini to kuroki eijú Zekrom
Gekidžóban Pocket Monsters: Best Wishes! – Victini to široki eijú Reshiram
Pikachu no Summer Bridge Story
Sayonara bokutachi no youchien (TV film)
2010 Gekidžóban Pocket Monsters Diamond & Pearl: Gen'ei no haša Zoroark
Pikachu no fušigi na fušigi na daibóken
2009 Cumi toka bacu toka
Pikachu no kirakira daisósaku!
2008 Biru to doubutsuen
Pikachu kóri no daibóken
Pokémon: Giratina a strážce nebe
Yonimo Kimyona Monogatari Spring Special (TV film)
2007 Gumi. Chocolate. Pine
Nezumi monogatari: George to Gerald no bóken
Pikachu tanken Club
Pocket Monsters Diamond & Pearl: Dialga vs. Palkia vs. Darkrai
Taitei no ken
2006 Gekidžóban Pocket Monsters Advanced Generation: Pokemon Ranger to umi no ódži Manaphy
Oišii korošikata (TV film)
Pikachu no wanpaku Island
2005 EGG.
Pikachu no obake Carnival
Shiawase nara te o tatako
2003 1980
Odoru pokemon himicu kiči
SF Short Films
Tokijští kmotři
2002 Gekidžóban Pocket Monsters: Mizu no mijako no mamorigami Latias to Latios
Pokémon navždy
2001 Pikachu no dokidoki kakurenbo
2000 Keizoku/eiga
Oboreru sakana
Pichu to Pikachu
Pokémon 3
1999 Pokémon 2: Síla jednotlivce
1998 Looking For
Pokémon: První film

TV seriály

2016 Boku no Hero Academia (TV seriál)
Pocket Monsters Sun & Moon (TV seriál)
2015 Kaiki Renai Sakusen (TV seriál)
2014 Ašita, mama ga inai (TV seriál)
2013 Rígaru hai 2 (TV seriál)
2011 Šiawase ni naró jo (TV seriál)
2010 Pokémon: Black and White (TV seriál)
Toraburuman (TV seriál)
2009 Call Center no Koibito (TV seriál)
2007 Kaette kita jikô keisatsu (TV seriál)
2006 Džikó keisacu (TV seriál)
Pokémon: Diamant a perla (TV seriál)
2004 Wonderful Life (TV seriál)
2002 Pocket Monsters Advanced Generation (TV seriál)
Trick 2 (TV seriál)
2001 Král Šamanů (TV seriál)
1999 Suzuran (TV seriál)
1997 Pokémon (TV seriál)
1996 Midori no Makibaó (TV seriál)

Dokumentární

2004 Tonton gikogiko zukou no jikan

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace