foto

Eveline Hall

  • nar. 1945
    Greifswald, Německá říše
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Malá čarodějnice
2017 Euforie
2010 A je tu Lola!
2009 Summertime Blues

TV pořady

2016 Fremde Freunde - Die unerwartete Begegnung (TV pořad)
2008 Markus Lanz (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace