foto

Lisa Lampanelli

  • nar. 19.7.1961 (58 let)
    Trumbull, Connecticut, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Not Fade Away
2010 Skupinový sex
2008 Tvrďák Taylor
2007 Delta fór
2006 Larry - inspektor hygienické stanice

TV seriály

2018 Taskmaster! (TV seriál)
2013 Amyino plodné lůno (TV seriál)
Clown Panties (S01E08)
Lovci zločinců (TV seriál)
Simpsonovi (TV seriál)
Výročí ve vlaku (S24E22)
2011 2 $ocky (TV seriál)
Whitney (TV seriál)
2010 Robotomy (TV seriál)
2006 CollegeHumor Originals (TV seriál)
2003 Reno 911! (TV seriál)
2000 Aqua Teen Hunger Force (TV seriál)

Host

Scenáristická filmografie

TV pořady

2011 28th Annual AVN Awards, The (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky