foto

Lenka Nosková

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Maskérská filmografie

Filmy

2020 Příliš osobní známost
2019 Marie Terezie II (TV film)
2017 Marie Terezie (TV film)
2015 Život je život

TV seriály

2020 Zrádci (TV seriál)
Všechno bude OK (E06)
Den pravdy (E05)
Dovolenka v Polsku (E04)
další epizody (6)
2018 Lynč (TV seriál)
Pravda (E08)
Likvidace zásob (E07)
Špína (E06)
další epizody (8)
2017 Reformace (TV seriál)
Epizoda 2 (E02)
Epizoda 1 (E01)
Četníci z Luhačovic (TV seriál)
Dražba (S01E12)
Udavač (S01E11)
Bestie (S01E10)
další epizody (11)
2015 Znamení koně (TV seriál)
Dozrál čas (S02E04)
Nový úsvit (S02E03)
Finta (S02E02)
další epizody (4)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky