foto

Asa Nonami

  • nar. 19.8.1960 (59 let)
    Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Spisovatelská filmografie

Filmy

2017 Bublina - kniha
2014 Itsuka Hi no Ataru Basho de SP (TV film) - kniha
2012 Hawooling - kniha
2010 Onna Keiji Otomichi Takako ~ Kogoeru Kiba (TV film) - kniha
2007 Kekkon sagishi (TV film) - kniha
2005 Fîmeiru - kniha
2001 Kogoeru Kiba (TV film) - kniha

TV seriály

2017 Ucubokazura no jume (TV seriál) - kniha
2013 Itsuka hi no ataru basho de (TV seriál) - kniha
2000 29-sai no Yuutsu Paradise Thirty (TV seriál) - kniha

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky