foto

Karin Hardt

  • nar. 28.4.1910
    Hamburk, Německá říše
  • zem. 5.3.1992 (81 let)
    Berlín, Berlin, Německo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1992 Kleiner Mann im großen Glück (TV film)
1991 Mrs. Harris und der Heiratsschwindler (TV film)
1990 Kartoffeln mit Stippe (TV film)
1988 Boule, aneb jak se dostat do trezoru (TV film)
1984 Tatort - Verdeckte Ermittlung (TV film)
1981 Der Schluckauf (TV film)
Tatort - Slalom (TV film)
1978 Krásný gigolo, ubohý gigolo
1975 Lichtspiele am Preussenkorso (TV film)
1971 Der Raub der Sabinerinnen (TV film)
Die fast verkrachte Reise (TV film)
1970 Cher Antoine oder Die verfehlte Liebe (TV film)
Kudammgeschichten (TV film)
1968 Einer fehlt beim Kurkonzert (TV film)
1961 Town Without Pity
1960 Einer von sieben (TV film)
1959 Der blaue Strohhut (TV film)
1958 Konečná stanice lásky
1955 Die Toteninsel
Dornröschen
Hledané dítě 312
1950 Der Dorfmonarch
Vier Treppen rechts
1949 Madonna in Ketten
1948 Danke, es geht mir gut
1945 Ein Mann wie Maximilian
Via Mala
1944 Das Hochzeitshotel
Osud na řece
1943 Láska, vášeň a žal
1942 Sein Sohn
1941 Familienanschluß
Kameraden
Männerwirtschaft
1939 Fasching
Lidé z varieté
Policejní akta Fabreani
Sommer, Sonne, Erika
1938 Der Mann, der nicht nein sagen kann
Die Umwege des schönen Karl
Falešná kočička (německá verze)
Peter spielt mit dem Feuer
Stärker als die Liebe
Zlaté srdce lékařky
1937 Daphne und der Diplomat
Liebe geht seltsame Wege
1936 Arzt aus Leidenschaft
Der Abenteurer von Paris
Liebeserwachen
Port Arthur (německá verze)
1935 Barkarola
Hermine und die sieben Aufrechten
Pošetilá panna
Wenn die Musik nicht wär
1934 Kazdá žena má své tajemství
Láska a první železnice
Schön ist es, verliebt zu sein
Zwischen Himmel und Erde
1933 Abel mit der Mundharmonika
Die blonde Christl
Ein gewisser Herr Gran
Hände aus dem Dunkel
1932 Acht Mädels im Boot
An heiligen Wassern
Scherben bringen Glück
Vater geht auf Reisen

TV seriály

1992 Mit Herz und Schnauze (TV seriál)
Unser Lehrer Doktor Specht (TV seriál) - a.z.
1990 Insel der Träume (TV seriál)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)
1986 Die Wicherts von nebenan (TV seriál)
Liebling Kreuzberg (TV seriál)
1985 Die Schwarzwaldklinik (TV seriál) - herec, a.z.
Ein Heim für Tiere (TV seriál)
War was, Rickie? (TV seriál)
1983 Levin und Gutman (TV seriál)
1977 Ein Mann kam im August (TV seriál)
Sonne, Wein und harte Nüsse (TV seriál)
1976 Die Unternehmungen des Herrn Hans (TV seriál)
1975 Berlin - 0:00 bis 24:00 (TV seriál)
1974 Derrick (TV seriál)
1973 Lawinenpatrouille (TV seriál)
Lokaltermin (TV seriál)
1969 Ein Jahr ohne Sonntag (TV seriál)
Kapitän Harmsen (TV seriál)
1967 Till, der Junge von nebenan (TV seriál)
1965 Der Forellenhof (TV seriál)
1963 Bei uns zu Haus (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace