foto

Audrey Christie

  • nar. 27.6.1912
    Chicago, Illinois, USA
  • zem. 19.12.1989 (77 let)
    West Hollywood, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1979 Streets of L.A., The (TV film)
1978 Harper Valley P.T.A.
1976 F. Scott Fitzgerald in Hollywood (TV film)
1974 Mame
1973 Shirts/Skins (TV film)
1967 The Ballad Of Josie
1966 Frankie a Johnny
1965 Harlow
1964 The Unsinkable Molly Brown
1961 Třpyt v trávě
1956 Carousel
1952 Deadline - U.S.A.
1950 Come Out Fighting (TV film)
1942 Keeper of the Flame

TV seriály

1978 The Next Step Beyond (TV seriál)
1976 Charlieho andílci (TV seriál)
1975 Joe and Sons (TV seriál)
Starsky a Hutch (TV seriál)
1974 Barney Miller (TV seriál)
Police Woman (TV seriál)
1972 Maude (TV seriál)
1971 The Waltons (TV seriál)
1969 Medical Center (TV seriál)
1966 That Girl (TV seriál)
The Jackie Gleason Show (TV seriál)
1965 Honey West (TV seriál)
The Smothers Brothers Show (TV seriál)
1964 Profiles in Courage (TV seriál)
Slattery's People (TV seriál)
The Cara Williams Show (TV seriál)
1963 Uprchlík (TV seriál)
1962 Fair Exchange (TV seriál)
The Nurses (TV seriál)
1961 Dr. Kildare (TV seriál)
1959 Play of the Week (TV seriál)
1955 The Alcoa Hour (TV seriál)
1954 Inner Sanctum (TV seriál)
Summer Playhouse (TV seriál)
The Mask (TV seriál)
1953 The Motorola Television Hour (TV seriál)
The United States Steel Hour (TV seriál)
1952 Broadway Television Theatre (TV seriál)
The Adventures of Ozzie & Harriet (TV seriál)
The Fisher Family (TV seriál)
1951 Goodyear Television Playhouse (TV seriál)
1950 Armstrong Circle Theatre (TV seriál)
Musical Comedy Time (TV seriál)
Robert Montgomery Presents (TV seriál)
The Web (TV seriál)
1949 Suspense (TV seriál)
1948 Studio One (TV seriál)
The Ford Theatre Hour (TV seriál)
1947 Kraft Television Theatre (TV seriál)

Dokumentární

2011 Making the Boys - a.z.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace