foto

Sara Zavarise

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2018 Michelangelo - Infinito
2016 Il più grande sogno
2013 La prima neve
2011 Shun Li a Básník

TV seriály

2017 Non uccidere (TV seriál)
Episode 11 (S02E11)
Episode 9 (S02E09)
Episode 7 (S02E07)
další epizody (5)

Dokumentární

2020 La Legge del terremoto
2018 Verlorene Seelen - Die Kinder des IS
2016 Strane Straniere
2014 Limbo
2013 Indebito
2010 Sangue verde, Il

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky