foto

Roger Karl

  • nar. 29.4.1882
    Bourges, Francie
  • zem. 4.5.1884 (2 let)
    Paříž, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1974 Mort d'un enfant, La (TV film)
1973 Fin de saison (TV film)
1971 Part des lions, La
1969 Marie Waleska (TV film)
1964 Amour à la chaine, L'
Mademoiselle Molière (TV film)
1962 La Poupée
1957 Případ doktora Laurenta
1947 Rumeurs
1946 Ennemi sans visage, L'
Mission spéciale
1945 Kulička
1944 La Vie de plaisir
1943 Camion blanc, Le
Le Voyageur de la Toussaint
Mahlia la métisse
Un seul amour
1941 Valet maître, Le
1940 Après Mein Kampf mes crimes
1939 Cas de conscience
Fort Dolores
1938 Belle revanche, La
Hazardér
Tarakanova
Tigre du Bengale, Le
Tombeau hindou, Le
1937 Au service du tsar
L'homme à abattre
Mademoiselle Docteur
À Venise, une nuit
1936 Bête aux sept manteaux, La
Diable en bouteille, Le
Golem
Gondola rozkoše a snů
Quand minuit sonnera
Sous les yeux d'occident
1935 Barcarolle
Homme de trop à bord, Un
Lucrèce Borgia
Miroir aux alouettes, Le
Mystères de Paris, Les
1934 Les nuits moscovites
Or, L'
Prince Jean, Le
1933 Bataille, La
Idylle au Caire
Un certain monsieur Grant
Étoile de Valencia, L'
1932 Coup de feu à l'aube
Fantômas
Stupéfiants
1929 Cagliostro - Liebe und Leben eines großen Abenteurers
1928 Désir, Le
L'argent
Le diable au coeur
Maldone
1927 Vertige, Le
1925 Calvaire de Dona Pia, Le
Espionne aux yeux noirs, L´
1924 Goutte de sang, La
1923 L'Affaire du courrier de Lyon
1922 Jocelyn
1921 La coffret de jade
L´Ombre déchirée
1920 Uprchlík
1918 Siège des trois K, Le
1917 Phantasmes
1912 Assassinat de l'amiral de Coligny, L´
Mystère de Notre-Dame de Paris, Le
1909 Cyrano de Bergerac
Mireille

TV seriály

1970 Sixième sens, Le (TV seriál)
1967 Vidocq (TV seriál)

Dokumentární

1922 Žena odnikud

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky