foto

Regis Kimble

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2009 U.S. Attorney (TV film)
2006 Time Tunnel, The (TV film)
2004 Národní bezpečnost (TV film)

TV seriály

2018 Legion (TV seriál)
Chapter 17 (S02E09)
Chapter 15 (S02E07)
Chapter 12 (S02E04)
2017 Legion (TV seriál)
Chapter 5 (S01E05)
Chapter 1 (S01E01)
Fargo (TV seriál)
Somebody to Love (S03E10)
Law of Vacant Places (S03E01)
2015 Fargo (TV seriál)
The Castle (S02E09)
Loplop (S02E08)
Rhinoceros (S02E06)
další epizody (5)
American Horror Story (TV seriál)
Shozy a žebříky (S05E02)
2014 Fargo (TV seriál)
A Fox, a Rabbit, and a Cabbage (S01E09)
Buridan's Ass (S01E06)
A Muddy Road (S01E03)
Prozíravost (TV seriál)
Dirty (S03E10)
Silence (S03E09)
American Horror Story (TV seriál)
Krvavá lázeň (S04E08)
Růžové košíčky (S04E05)
Zrůdy za denního světla (S04E02)
další epizody (4)
2013 Laskavý dotek (TV seriál)
Save a Horse, Ride a Cowboy (S02E09)
My Main Trial Is Yet to Come (S02E04)
American Horror Story (TV seriál)
Mrtví (S03E07)
Náhradníci (S03E03)
Shameless (TV seriál)
Survival of the Fittest (S03E12)
Frank the Plumber (S03E09)
The Sins of My Caretaker (S03E05)
další epizody (5)
2012 Shameless (TV seriál)
A Great Cause (S02E10)
Parenthood (S02E08)
Father's Day (S02E05)
další epizody (5)
2011 Shameless (TV seriál)
Daddyz Girl (S01E11)
It's Time to Kill the Turtle (S01E08)
2010 My Generation (TV seriál)
Rizzoli & Isles: Vraždy na pitevně (TV seriál)
2009 Městečko Eastwick (TV seriál)
Polda z Marsu (TV seriál)
Každý ví, že je to Windy (E16)
Prosté tajemství zprávy v nás všech (E12)
Domov je tam, kde si pověsíš své pouzdro na pistoli (E11)
2008 Ochrana svědků (TV seriál)
Polda z Marsu (TV seriál)
Muž, který prodal svět (E07)
Vidělo jsi svou matku, dítě, stát tam ve stínu? (E04)
Tady venku v polích (E01)
2005 Point Pleasant (TV seriál)
Posel ztracených duší (TV seriál)
Volání mrtvých (TV seriál)
The Last Good Day (S02E04)
The Perfect Storm (S02E01)
2004 Volání mrtvých (TV seriál)
Two Pair (S01E16)
Daddy's Girl (S01E14)
The Longest Day (S01E11)
další epizody (4)
2003 Volání mrtvých (TV seriál)
Star Crossed (S01E06)
Brother's Keeper (S01E03)
2002 Oddělení loupeží a vražd (TV seriál)
2001 UC: Undercover (TV seriál)
Buffy, přemožitelka upírů (TV seriál)
Krevní pouta (S05E13)
Akta X (TV seriál)
Existence (S08E21)
Tři slova (S08E16)
Nemrtvý (S08E15)
2000 Buffy, přemožitelka upírů (TV seriál)
Do lesů (S05E10)
Šíleně zamilován (S05E07)
Šílenství (S05E04)
další epizody (8)
1999 Angel (TV seriál)
Město andělů (S01E01)
Buffy, přemožitelka upírů (TV seriál)
Ticho (S04E10)
Iniciativa (S04E07)
Sám strach (S04E04)
další epizody (8)
1998 Sedm dní (TV seriál)
Buffy, přemožitelka upírů (TV seriál)
Pokání (S03E10)
Odhalení (S03E07)
Kráska a zvířata (S03E04)
další epizody (7)
1997 Buffy, přemožitelka upírů (TV seriál)
Čím budu? 2/2 (S02E10)
Lžete mi (S02E07)
Incká mumie (S02E04)
další epizody (8)
1995 Delfín Flip (TV seriál)
Legend (TV seriál)
1986 Matlock (TV seriál)

Dokumentární

2013 Salinger
1992 HBO First Look (TV seriál)

Producentská filmografie

TV seriály

2018 Legion (TV seriál)
Chapter 19 (S02E11)
Chapter 18 (S02E10)
Chapter 17 (S02E09)
další epizody (11)
2017 Legion (TV seriál)
Chapter 8 (S01E08)
Chapter 7 (S01E07)
Chapter 6 (S01E06)
další epizody (8)
Fargo (TV seriál)
Somebody to Love (S03E10)
Aporia (S03E09)
The Law of Non-Contradiction (S03E03)
další epizody (4)
2001 UC: Undercover (TV seriál)

Režijní filmografie

TV seriály

1999 Angel (TV seriál)
Buffy, přemožitelka upírů (TV seriál)
Na doslech (S03E18)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace