foto

Regis Kimble

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2019 Lucy in the Sky
2009 U.S. Attorney (TV film)
2006 Time Tunnel, The (TV film)
2004 Národní bezpečnost (TV film)

TV seriály

2020 Fargo (TV seriál)
The Land of Talking and Killing (S04E02)
2019 Legion (TV seriál)
Chapter 25 (S03E06)
Chapter 22 (S03E03)
2018 Legion (TV seriál)
Chapter 17 (S02E09)
Chapter 15 (S02E07)
Chapter 12 (S02E04)
2017 Legion (TV seriál)
Chapter 5 (S01E05)
Chapter 1 (S01E01)
Fargo (TV seriál)
Somebody to Love (S03E10)
Law of Vacant Places (S03E01)
2015 Fargo (TV seriál)
The Castle (S02E09)
Loplop (S02E08)
Rhinoceros (S02E06)
další epizody (5)
American Horror Story (TV seriál)
Shozy a žebříky (S05E02)
2014 Fargo (TV seriál)
A Fox, a Rabbit, and a Cabbage (S01E09)
Buridan's Ass (S01E06)
A Muddy Road (S01E03)
Prozíravost (TV seriál)
Dirty (S03E10)
Silence (S03E09)
American Horror Story (TV seriál)
Krvavá lázeň (S04E08)
Růžové košíčky (S04E05)
Zrůdy za denního světla (S04E02)
další epizody (4)
2013 Laskavý dotek (TV seriál)
Save a Horse, Ride a Cowboy (S02E09)
My Main Trial Is Yet to Come (S02E04)
American Horror Story (TV seriál)
Mrtví (S03E07)
Náhradníci (S03E03)
Shameless (TV seriál)
Survival of the Fittest (S03E12)
Frank the Plumber (S03E09)
The Sins of My Caretaker (S03E05)
další epizody (5)
2012 Shameless (TV seriál)
A Great Cause (S02E10)
Parenthood (S02E08)
Father's Day (S02E05)
další epizody (5)
2011 Shameless (TV seriál)
Daddyz Girl (S01E11)
It's Time to Kill the Turtle (S01E08)
Ochrana svědků (TV seriál)
A Womb with a View (S04E12)
The Rolling Stones (S04E09)
Something A-mish (S04E06)
další epizody (4)
2010 My Generation (TV seriál)
Rizzoli & Isles: Vraždy na pitevně (TV seriál)
2009 Městečko Eastwick (TV seriál)
Magic Snow and Creepy Gene (E11)
Tasers and Mind Erasers (E09)
Bonfire and Betrayal (E06)
další epizody (4)
Polda z Marsu (TV seriál)
Každý ví, že je to Windy (E16)
Prosté tajemství zprávy v nás všech (E12)
Domov je tam, kde si pověsíš své pouzdro na pistoli (E11)
2008 Polda z Marsu (TV seriál)
Muž, který prodal svět (E07)
Vidělo jsi svou matku, dítě, stát tam ve stínu? (E04)
Tady venku v polích (E01)
2006 Posel ztracených duší (TV seriál)
The One (S01E22)
Free Fall (S01E21)
Miss Fortune (S01E18)
další epizody (4)
2005 Point Pleasant (TV seriál)
Posel ztracených duší (TV seriál)
Undead Comic (S01E12)
On the Wings of a Dove (S01E08)
Hope and Mercy (S01E07)
další epizody (4)
Volání mrtvých (TV seriál)
The Last Good Day (S02E04)
The Perfect Storm (S02E01)
2004 Volání mrtvých (TV seriál)
Two Pair (S01E16)
Daddy's Girl (S01E14)
The Longest Day (S01E11)
další epizody (4)
2003 Volání mrtvých (TV seriál)
Star Crossed (S01E06)
Brother's Keeper (S01E03)
2002 Oddělení loupeží a vražd (TV seriál)
2001 UC: Undercover (TV seriál)
Buffy, přemožitelka upírů (TV seriál)
Krevní pouta (S05E13)
Akta X (TV seriál)
Existence (S08E21)
Tři slova (S08E16)
Nemrtvý (S08E15)
2000 Buffy, přemožitelka upírů (TV seriál)
Do lesů (S05E10)
Šíleně zamilován (S05E07)
Šílenství (S05E04)
další epizody (8)
1999 Angel (TV seriál)
Město andělů (S01E01)
Buffy, přemožitelka upírů (TV seriál)
Ticho (S04E10)
Iniciativa (S04E07)
Sám strach (S04E04)
další epizody (8)
1998 Sedm dní (TV seriál)
Pilot: Part 1 (S01E01)
Buffy, přemožitelka upírů (TV seriál)
Pokání (S03E10)
Odhalení (S03E07)
Kráska a zvířata (S03E04)
další epizody (7)
1997 Buffy, přemožitelka upírů (TV seriál)
Čím budu? 2/2 (S02E10)
Lžete mi (S02E07)
Incká mumie (S02E04)
další epizody (8)
1995 Delfín Flip (TV seriál)
Legend (TV seriál)
1986 Matlock (TV seriál)

Dokumentární

2013 Salinger
1992 HBO First Look (TV seriál)

Producentská filmografie

TV seriály

2020 Fargo (TV seriál)
Welcome to the Alternate Economy (S04E01)
2019 Legion (TV seriál)
Chapter 27 (S03E08)
Chapter 25 (S03E06)
Chapter 24 (S03E05)
další epizody (7)
2018 Legion (TV seriál)
Chapter 19 (S02E11)
Chapter 18 (S02E10)
Chapter 17 (S02E09)
další epizody (11)
2017 Legion (TV seriál)
Chapter 8 (S01E08)
Chapter 7 (S01E07)
Chapter 6 (S01E06)
další epizody (8)
Fargo (TV seriál)
Somebody to Love (S03E10)
Aporia (S03E09)
The Law of Non-Contradiction (S03E03)
další epizody (4)
2001 UC: Undercover (TV seriál)

Režijní filmografie

TV seriály

1999 Angel (TV seriál)
Buffy, přemožitelka upírů (TV seriál)
Na doslech (S03E18)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky